Samsung Watch saatler alınır mı?

panikadam11

Femtopat
Daha fazla  
Watch 4-5-6 arasında büyük bir fark var mı? Ve 2. el olarak alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Belirttiğin üç model arasında fiyat farkına değecek farklar var bence. Almışken Watch 6 alabilirsin. 2. el çok mantıklı gelmiyor bana. Watch 6 40mm modelini hediye olarak almıştım geçen sene şu an yaklaşık 1, 1.5 gün falan şarjı gidiyor. İşlevsellik olarak da gayet güzel. Ne için kullanacaksın?

watch 7 kullanıyorum gayet güzel. huawei gt5'ten buna geçtim. özellikle samsung telefon kullanıyorsan samsung saat kullanmanızı kesinlikle tavsiye ederim. akbank mobil ile eşleştirdim ödemelerimi saat ile yapıyorum. ekstra sağlık özellikleri sensörler çok iyi. şarj konusu kafaya takıalcak bir şey değil. her gece uyumadan şarj standına takıyorum sabah alıyorum. şarjının 2 hafta gitmesinin bana bir artısı olmuyor şahsen. gt5'i uzun şarj süresi için almıştım.

Sıradan akıllı saat olarak kullanıcam Ve ne gibi farklar var

İkinci el alınabilir, ben ve arkadaşlarım 2. el aldık hiçbirimiz sorun yaşamadık zaten bu saatlerde sorun yaşanacak şey bence bataryadır ama zaten sıfırının da az gidiyor. Watch 4'ü 1000, 5'i 1500, 6'yı 2000 civarlarında bulabilirseniz alınır. Sıfır olarak en mantıklı model 7 şu anda. Diğerlerinin sıfırı pek mantıklı değl. Her saatin aralarında fark var ancak 4 ile 5 arasındaki fark 5 ile 6'dan az.

Hocam peki aralarında büyük bir fark var mıdır

Hocam peki aralarında büyük bir fark var mıdır?

4 ile 5 arasında RAM, ekran koruma, Bluetooth, ısı sensörü gibi farklar var; 5 ile 6 arasında da işlemci, RAM, Bluetooth sürümü farkı gibi farklar var. RAM miktarı ve işlemci için fark büyük, ancak kalan özellikleri çok farklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…