A Adem Doğu Kilopat Katılım 18 Kasım 2013 Mesajlar 46 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #1 Samsung wave 2 telefona android nasıl yüklenir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2014
A Adem Doğu Kilopat Katılım 18 Kasım 2013 Mesajlar 46 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2014 #2 Bazı kişiler yapıyor.
FireStorm Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Nisan 2014 Mesajlar 4.002 Makaleler 8 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Aralık 2014 #3 Ben yaptım. Ama tavsiye etmem. Baya kasmalar, 3G çalışmaması, kamera çalışmaması gibi sorunlarla karşılaşırsınız. @ZubizukTumTum Yanlış bilgilendirme. Telefona kernel atınca yapabiliyorsunuz.
Ben yaptım. Ama tavsiye etmem. Baya kasmalar, 3G çalışmaması, kamera çalışmaması gibi sorunlarla karşılaşırsınız. @ZubizukTumTum Yanlış bilgilendirme. Telefona kernel atınca yapabiliyorsunuz.
M M3M3 Ziyaretçi 20 Aralık 2014 #4 Yapsanız bile o cihazdan ne bekliyorsunuız ki? Daha önce bende kullandım. O cihaz Bada geldi Bada gider.
Yapsanız bile o cihazdan ne bekliyorsunuız ki? Daha önce bende kullandım. O cihaz Bada geldi Bada gider.
Kaan Arslan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Temmuz 2012 Mesajlar 2.879 Çözümler 1 Yer Çankaya, Ankara Daha fazla Meslek Öğrenci 20 Aralık 2014 #5 Yapılabiliyor, fakat stabil ve hızlı değil. Denemeni tavsiye etmem. Bir çok açığı bulunuyor.
Pizza Seven Hectopat Katılım 25 Şubat 2014 Mesajlar 601 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2014 #7 Kurun fakat performans beklemeyin. Doodle Jump gibi oyunları oynatıyor. Herşeye rağmen günlük kullanım için Bada daha iyi pili daha az yiyor. @FireStorm ben sorunda olmadı CyanogenMod'un uyumlu sürümünü kurarsanız kamera vs. çalışıyor. Birde link atayım: TEKNOLOJI -OYUN -MÜZİK -FİLM -HAYATA DAİR HERŞEY.: Samsung Wave 2 Android 4.4.2 Kit Kat Cyanogen Mod 11 yükleme .
Kurun fakat performans beklemeyin. Doodle Jump gibi oyunları oynatıyor. Herşeye rağmen günlük kullanım için Bada daha iyi pili daha az yiyor. @FireStorm ben sorunda olmadı CyanogenMod'un uyumlu sürümünü kurarsanız kamera vs. çalışıyor. Birde link atayım: TEKNOLOJI -OYUN -MÜZİK -FİLM -HAYATA DAİR HERŞEY.: Samsung Wave 2 Android 4.4.2 Kit Kat Cyanogen Mod 11 yükleme .