Samsung Z Flip 3 alınır mı?

Daha fazla  
Şu anki telefonumu satıp Quest 2 VR gözlüğü alacağım artan parayla da merakımı gidermek için katlanır bir telefon almak istiyorum fiyatı fold a göre uygun olduğu için ve bir öğrenci olarak Flip'i yanımda taşımak ve saklamak daha çok işime yarayacağı için flip 3'ü seçtim.

Kullanan arkadaşlar memnun musunuz bu telefon beni 2024'e ekranda sorun yaşamadan götürür mü?
Genel tecrübeleriniz neler merak ettim.

Şu anki telefonumu satıp Quest 2 VR gözlüğü alacağım artan parayla da merakımı gidermek için katlanır bir telefon almak istiyorum fiyatı fold a göre uygun olduğu için ve bir öğrenci olarak Flip'i yanımda taşımak ve saklamak daha çok işime yarayacağı için flip 3'ü seçtim.

Kullanan arkadaşlar memnun musunuz bu telefon beni 2024'e ekranda sorun yaşamadan götürür mü?
Genel tecrübeleriniz neler merak ettim.

Kullanmadım ama ekranın katlanmaya dayanamadığı hakkında çok şikayet gördüm. Uzun süre kullanılabilecek bir cihaz gibi görünmüyor.

images (15).jpeg

Kullanmadım ama ekranın katlanmaya dayanamadığı hakkında çok şikayet gördüm. Uzun süre kullanılabilecek bir cihaz gibi görünmüyor.

Eki Görüntüle 1428828
Bu arkadaş ters katlamaya çalışmış gibi gözüküyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eğer Android developeriysen ya da ROM vs. uğraşırım diyorsan alınmaz. Birde Foldable Screen teknik olarak daha beta aşamasında gibi. Erken kırılabilir. Tamir ücreti telefon kadar olur.

Eğer Android developeriysen ya da ROM vs. uğraşırım diyorsan alınmaz. Birde Foldable Screen teknik olarak daha beta aşamasında gibi. Erken kırılabilir. Tamir ücreti telefon kadar olur.
Developer yada ROM vs uğraşan biri değilim telefonu alma isteğimin tek sebebi katlanıyor olması işletim sistemiydi vs di önemsiz.

Merhaba ben ilk telefonum olarak secmistim bunu şu anda ondan yaziyorum yani zflip 3'ten kesinlikle onermiyorum simdi size basima gelenlerden bahsedeyim.

1. vaka
Telefonu kilifsiz kullaniyordum birkaç kez sert dusurme sonrasi (yukseklik olarak Max 40 50cm sadece mermer zemin oldugu icin sert dusus yazdim) arka kasanin alt kismindaki cam kirildi yani catladi.

2. vaka
Yine ayni zamanlar telefonun tam katlanan yerinde ekranin ustunde ekran yanlardan dogru kalkmaya basladi servise goturdum sadece ekran degisimi icin 10.000TL istemisti simdi artmis olabilir yaklasik 1 yil onceydi

3. vaka
Telefon sabah sersemligi ile bir anlik goz kararmasi yasadim ve yaklasik 1 metreden klozetin icine dustu aslinda internettende bakabilirsiniz telefonda IPX 7 var yani 1.5 m derinlik 30 dk su gecirmez darbeden oldugunu dusundugum bir sekilde icine su aldi 2 kamerada buhar yapti telefon kendi kendini kapatiyordu bende aileme soyleyim disarida servise gonderdim

Simdi sonuca gelirsek 1 ve 2. vaka toplam 13 bin TL tuttu. 3. vaka ise 4 bin TL tuttu
Telefonu vatandan indirimdeyken 18 bin TL'ye almistim 18bin + 13bin + 4bin =35 bin TL'ye mâl oldu telefon kesinlikle almamalisiniz şu an hala yeni tamirden gelmesine ragmen ekranda 2. vakadaki gibi kalkma oluyor umarik tekrar olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı