Samsung Z Flip 4 alınır mı?

Geçen gün konu açmıştım bilgili arkadaşlar yardımcı olmuştu, şu an bir yakınım için soracağım. Bir arkadaşım bu telefona geçmek istiyor, ürünün maliyeti Türkiye'deki gibi yüksek değil. Diğer S22, iPhone 13 gibi amiral cihazlardan %10-15 daha uygun hatta. Teknik özellik bakımından bu telefona geçmeye değer mi? Amaç 5G olan bir cihaza geçmek, farklı minimal tasarım. Oyun oynanmayacak, ciddi bir kamera beklentisi yok genel kullanım öncelikli. Eğer handikapları varsa başka amiral cihazlar düşünülebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana kalırsa da Türkiye fiyatına bakınca korkunç seçim ama diğer amirallerden uygun olduğu durumda katlanır olması direkt tercih nedeni oluyor. Batarya süresi dışında bir handikapı yok galiba.

Aldı mı arkadaşınız, memnun mu, önerir mi? Bende şu an Z flip 4 almayı düşünüyorum da s 23 ile arasında kaldım. Katlanabilir telefonları denemek istiyorum çok hoşuma gidiyor.

Aldı mı arkadaşınız, memnun mu, önerir mi? Bende şu an Z flip 4 almayı düşünüyorum da s 23 ile arasında kaldım. Katlanabilir telefonları denemek istiyorum çok hoşuma gidiyor.
Almadık hocam maalesef o dönem S22 tercih etti o da kompakt olduğu için fakat onunla da batarya konusunda sıkıntı yaşadı. Z Flip 4'te bu nasıldır bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı