H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Cloud Gaming için almak istiyorum ama ekranı bazı telefonlarda bozuluyormuş. Kullanıp deneyimleyen oldu mu?
Cloud Gaming için almak istiyorum ama ekranı bazı telefonlarda bozuluyormuş. Kullanıp deneyimleyen oldu mu?
H Havacılık Sevdalısı Megapat Katılım 1 Temmuz 2016 Mesajlar 745 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #3 asb08 dedi: O fiyata tablet almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Kontrolcü aldım tabletin boyutları desteklemiyor.
asb08 dedi: O fiyata tablet almak daha mantıklı Genişletmek için tıkla... Kontrolcü aldım tabletin boyutları desteklemiyor.
D DoblosuOlanEnişte Megapat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #4 Havacılık Sevdalısı dedi: Kontrolcü aldım tabletin boyutları desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni kontrolcü alsanız dahi fiyat olarak daha ucuza geleceği düşüncesindeyim.
Havacılık Sevdalısı dedi: Kontrolcü aldım tabletin boyutları desteklemiyor. Genişletmek için tıkla... Yeni kontrolcü alsanız dahi fiyat olarak daha ucuza geleceği düşüncesindeyim.