Samsung Z Fold ve Z Flip modellerini tanıttı

Makaleler
6
Daha fazla  
Samsung yeni katlanılabilir modelleri flip 7, flip 7 FE ve fold 7 üçlüsünü tanıttı, yazılım özellikleri üzerinde durdu çoğunlukla. Fiyatları aşağıda bıraktım. Bence şu anda alınmaz. Sebebi hem her yeni çıkan model gibi ilk çıkış fiyatının fazla olması hem de bar tipi(düz tabiriyle geleneksel tip akıllı telefon) modellerin benzer fiyatta daha iyi ve kullanışlı olması. En basitten aynı markanın S serisinde daha uzun vadeli örnekler var diye düşünüyorum. Katlanılabilir telefona özel ilgi yoksa oraya yönelinebilir ancak Samsung'un bu alanı boşlamadan bir şeyler çıkarması kesinlikle iyi bir şey.

Bu arada Exynos 2500'ü kullanımda görmüş olacağız cihazlar sayesinde de. Exynos 2400'den dolayı Exynos 2500 için umutluyum.

Son düzenleme:
2500 büyük ihtimalle S25 FE de göreceğiz zaten. Bana kalirsa Ultra dışındaki modellerde Exynos kullanılmalı.

Evet zaten bence Exynos 2500 ile S25 FE birbiri için yapılmış gibi. Umarım testlerde anormal bir sorun çıkmazda zamanla(özellikle 2400 ile) kırılan Exynos ön yargısı daha da azalır.

Evet zaten bence Exynos 2500 ile S25 FE birbiri için yapılmış gibi. Umarım testlerde anormal bir sorun çıkmazda zamanla(özellikle 2400 ile) kırılan Exynos ön yargısı daha da azalır.

Canlı yayını izledim iyi olacaktır daha ince olacakmış.

Fold'dan kalem desteğinin kaldırılması çok saçma olmuş bence. Ultra'dan devam.

Umarım Samsung bizi şaşırtıp aynısını bir sonraki S Ultra modeli için yapmaz.

Umarım. S25 Ultra'da kullanım istatistiklerini açıklayıp "Zaten çok az kullanan vardı diye kalemden Bluetooth'u kaldırdık" diyen bir firmanın sağı solu belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…