Samsung'a orijinal batarya mı Deji batarya mı takılmalı?

persiaking

Decapat
Elimde 6 yıllık arkası açılmayan Samsung var. Bataryası bitik durumda çabuk bitiyor, hiç değiştirmedim bataryayı. Bazı dükkanlara sordum orijinal 300TL'ye takarız dediler bana çok geldi. İnternette orijinal diye 120TL'ye satanlar var ne kadar orijinal emin değilim ama 300TL'den iyidir diye düşünüyorum. Deji marka batarya gördüm oda 140TL Deji almak daha mantıklı olabilir mi? Orijinal diye gelen yan sanayi çıkma ihtimali var hangisini alayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürekli kullanım olacaksa orijinal batarya takılmalı. Ancak sürekli kullanım olmayacaksa yan sanayi bir marka tercih edilebilir. Ama orijinal batarya taktıracaksanız Samsung servisinde taktırmalısınız.

Orijinal olduğuna emin misin? Orijinal olduğundan emin değilsen Deji batarya daha mantıklı bence.
Telefon modeli nedir?
C7, orjinal mi emin değilim. Gittiğim bayinin bile orjinal batarya takıp takmayacağı kesin değil. Samsung servisi değil sonuçta. İnternettede herhangi bir mağaza satıyor, orjinal olmayabilir. Deji mantıklı gibi ama emin değilim.

Son düzenleme:
Orjinal satılan batarya çpk büyük ihtimalle değil ama deji alırsanız gönül rahatlığıyla orjinal almış olursunuz. Ben bu şekilde yaptım. Hiçbir sorun yok. Cihazım s9

Technopat Haberler

Geri
Yukarı