Ö ömer bayrak Yoctopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2021 #11 BARIŞ ERDAL dedi: Galaxy Note 4'e batarya alacağım diğer sitelerde orijinal olduğu yazıyor ama yorumlar bunun tam tersi. Bu sitede yorumlarda orijinal olduğunu yazmışlar ve NFC özelliği de varmış. Bu site güvenilir mi? samsungakseuar.net. Genişletmek için tıkla... Erdalcım sen ne yaptın? 1 yıldır hala mı düşünüyorsun? Ben de batarya alacağım.
BARIŞ ERDAL dedi: Galaxy Note 4'e batarya alacağım diğer sitelerde orijinal olduğu yazıyor ama yorumlar bunun tam tersi. Bu sitede yorumlarda orijinal olduğunu yazmışlar ve NFC özelliği de varmış. Bu site güvenilir mi? samsungakseuar.net. Genişletmek için tıkla... Erdalcım sen ne yaptın? 1 yıldır hala mı düşünüyorsun? Ben de batarya alacağım.
BARIŞ ERDAL Megapat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 291 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2021 #12 ömer bayrak dedi: Erdalcım sen ne yaptın? 1 yıldır hala mı düşünüyorsun? Ben de batarya alacağım. Genişletmek için tıkla... Bana diyorsan, Deji batarya aldım ve sonra S10 Plus'a geçerek bu işten kurtuldum.
ömer bayrak dedi: Erdalcım sen ne yaptın? 1 yıldır hala mı düşünüyorsun? Ben de batarya alacağım. Genişletmek için tıkla... Bana diyorsan, Deji batarya aldım ve sonra S10 Plus'a geçerek bu işten kurtuldum.