Samsung'da ekosistem var mı?

sinOpro1

Hectopat
Daha fazla  
Samsung S25 Ultra ve S10FE+ aldım bu tablet ve telefon arasında bir ekosistem var mı ya da ne gibi fayda sağlıyor? Çünkü alırken herkes bana tablet ve telefonu aynı marka al demişti ne gibi kolaylık sağlıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Var tabii ki.

• quick share & nearby share
    Fotoğraf, video veya belge göndermek için ne kablo ne uğraş; telefonundan tablete ya da tam tersi birkaç saniyede aktarım. Aynı şey arkadaşın da Samsung cihaz kullandığında geçerli.
  • universal clipboard
    Telefonda kopyaladığın metni ya da görseli tabletinde anında yapıştırabiliyorsun. Kopyala–yapıştır tek tuşla, cihazlar arası senkronize.
  • Samsung Flow / multi Control
    Telefonunu bilgisayar gibi tabletinden kontrol etmek ister misin? Flow ile ekranını yansıt, klavye‑fare kullan ve dosya aktarımını yine aynı arayüzden hallet.
  • Media & call continuity
    Telefonda açtığın müziği tabletinden kontrol edebiliyor, kulaklık da hangi cihazdan ses geliyorsa otomatik o cihaza bağlanıyor. Aramalar da ister telefondan ister tabletin arayüzünden cevaplanabiliyor.
  • bildirim senkronizasyonu
    Telefonuna gelen bildirimler tabletinde de çıkıyor; telefonun cebinde kalabilir, mesajı direkt tablet ekranından yanıtlayabilirsin.
  • smartthings find ile takip
    Kulaklığını, telefonunu veya tabletini kaybettin mi? Smartthings find sayesinde havada, odada bile harita üzerinde konumlarını görebilir ve sesli uyarıyla kolayca bulabilirsin.
  • tek adımlı Bluetooth eşleştirme
    Yeni bir Galaxy cihazı aldığında Buds'ı veya tabletini telefonuna eşleştirmeye gerek kalmadan, Samsung hesabın otomatik tanıyor ve tek dokunuşla bağlıyor.
Atlamamak ve hızlı olması açısından yapay zeka destekli yazdım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı