Samsung'dan Apple'a geçmek mantıklı mi?

S24 alın bence bendede var 16E'den geçtim gerçekten değer.

Aldığın telefona iyi bakmak lazım kısaca yoksa hepsi uzun gidecek cihazlar neticede desteği kesti diye köşeye atmak olmaz hiçbir cihazı.

Aldığın telefona iyi bakmak lazım kısaca yoksa hepsi uzun gidecek cihazlar neticede desteği kesti diye köşeye atmak olmaz hiçbir cihazı.
Android'de desteğin pek önemi yok şahsen. Honor 400 aldım, herkes 3 yıl güncelleme var diye ağlıyor. Bence gereksiz yani.

Sonuç olarak bugün Android 9 cihaz bile alsan her şeyi yapabiliyorsun. Güvenlik desen, sen düzgün kullanırsan bir şey olmaz yani.

Ben POCO X6 Pro geçtim bu sene(bütçeden dolayı) ileride büyük ihtimal s serisi geçerim amiral gemisi hevesi olduğu için eski telefonum hala çalısıyor haldeydi ama sattım.

fBen POCO X6 Pro geçtim bu sene(bütçeden dolayı) ileride büyük ihtimal s serisi geçerim amiral gemisi hevesi olduğu için eski telefonum hala çalısıyor haldeydi ama sattım.
Benim de bir sonra ki cihazım artık ya S serisinden son tepe cihaz veya Vivo falan.

Büyülendim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu başka yerlere çektik şimdi yemeyelim ceza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…