Samsung'dan iPhone 15'e geçmek mantıklı mıdır?

35savage

Hectopat
Daha fazla  
Samsung A21s kullanıyorum yaklaşık 4-5 yıl oldu bir süre sonra iPhone 15'e geçmeyi düşünüyorum. 50.000 TL gibi bir fiyatı var sizce o fiyata değecek bir telefon mu? Oyun vs. hiç oynamıyorum beni kaç yıl götürür? Kronik bir problemi var mı?

50 bin liraya değmez diye düşünüyorum. O parayı 60Hz ekrana sahip ve telefoto özelliği bile olmayan bir telefona vermek yerine illa iPhone olsun diyorsan ikinci el temiz iPhone 14 Pro Max alabilirsin. Önemli değilse Samsung S23 Ultra ve yeni S24 serisini değerlendirebilirsin.

50 bin liraya değmez diye düşünüyorum. O parayı 60Hz ekrana sahip ve telefoto özelliği bile olmayan bir telefona vermek yerine illa iPhone olsun diyorsan ikinci el temiz iPhone 14 Pro Max alabilirsin. Önemli değilse Samsung S23 Ultra ve yeni S24 serisini değerlendirebilirsin.
iOS denemek istiyorum ya o yüzden Android bi cihaz düşünmüyorum.

S24 Ultra 52 53Klara düşebiliyor ben olsam hiç düşünmeden S24 Ultra alırdım düz model iPhone alınmaz.

iOS denemek istiyorum ya o yüzden Android bir cihaz düşünmüyorum.

Alacaksanız 14 Pro 14 Pro Max 15 Pro falan alın düz model iPhone hiçbir şekilde alınmaz çok fark oluyor.

Samsung A21s kullanıyorum yaklaşık 4-5 yıl oldu bir süre sonra iPhone 15'e geçmeyi düşünüyorum. 50.000 TL gibi bir fiyatı var sizce o fiyata değecek bir telefon mu? Oyun vs. hiç oynamıyorum beni kaç yıl götürür? Kronik bir problemi var mı?
Mantiksiz, Samsung eski samsung degil. O paraya s23 ultra var, 15 ile yan yana bile koymam. İlla ios diyorsaniz da pro serisi disina cikmayin.

IMG_20240815_213305.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı