Samsung'un Android 10 alacak modelleri sızdı

Yıl olmuş 2019 hala telefona 2 yıl destek vermek nedir ya? Gerçekten Note 8 Android 10 almayacaksa Samsung istediği kadar iyi telefon yapsın kesinlikle bir eksisi olacak buradan ve bu küçük bir eksi değil. Apple'ın verdiği desteği verememek için bir sebebi var mı Samsung'un?

2 yıl önce çıkarttıkları telefonlara desteği keserek ne yapmaya çalıştıklarını gerçekten merak ediyorum...
Samsung S7 EDGE kullanıyorum, A70 e nazaran daha iyi bir telefon, işlemcisi vs. A70 Android 10 güncellemesini alırken benim telefonum 9 güncellemesini bile almadı. Neden Kaldırmaz mı? Bende çok merak ediyorum. İsteyen Cyanogen Modlarıyla 8 9 10 bile yüklüyor ama. Demek ki istenilse oluyormuş. Demek ki Samsung bizi bişeleri değiştirmeye zorluyor.

Note 5 kullanıyorum benim telefonum listedekilerin yarısından daha hızlı telefondur ama Android 7 ile takılıyorum.

Neden sadece 2 güncelleme denmiş kendince haklılar ama yinede güncelleme gelmeli.

Apple ile karşılaştırmak saçma adamların telefonları ısırık elma var diye satıyor her türlü ama Samsung gibi şirketler telefon eskidiği zaman unutuluyor pek umursamıyor o yüzden böyle olduğu düşünüyorum.

Tabii gidipte S ve Note serisi telefonlara getirmemesi saçma mesela bence böyle olmalı:

Note, S: 4 güncelleme
Samsung A,M: 3 güncelleme
J, M, A (3 veya 30 aşağısı telefonlar): 2 güncelleme

Bende S7E kullanıyorum. Galaxy NFE 9.0 romunu kurabilirsin. NFE ile S7E özellikleri aynı olduğu için 0 bug maksimum performans ile çalışıyor. Android 10 OneUI 2.0 çıksın yine kurulur Android güzelliğide bu. Apple güncelleme vermedi Iphone 6'ya ömrü bitti işte.

Aynı şey ekran kartlarında da öyle. Giriş seviyesi alırsan (1050, 1050Ti, 1650 2GB) 2 sene, orta seviye alırsan (1060, 1660, 1660 Ti, Rx 580, 590) 3 sene, yüksek seviye (2060, 5700, 5700XT) alırsan 4, ultimate alırsan (2070, 2080, RTX Super, RX Vega 56, Titan serisi) 5-6 sene. Satış stratejisi.

Çok alakasız bir örnek olmuş. Mesela Note 8 ve S8+ 2017'de çıkardıkları amiral telefonlardı ama Android 10 almayacaklarsa verdiğin paranın bir önemi yok. J serisi olsa anlayış gösterilebilir belki ama amiral gemisi telefonlara sonuna kadar destek vermeli Samsung.

Samsung S8'i ne umutlarla almıştım, bir kez daha pişman oldum. Şu saatten sonra ya Google Pixel ya da Asus ROG Phone alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…