Samsung'un eskisi gibi bir firma olmaması

Hocam kendi isletim sistemini yapmak ciddi maliyet ve ciddi bir risk, bu yuzden yapacagini sanmam.

Adamlar artık sanırım masrafı azaltmak icin S23uda olan 10X optic Zoom'u S24u da 5x e düşürdüler S25u dada 5le devam edip kalemdeki Bluetooth çıkardılar.

Yani bence de koca koca şirketler binlerce mühendis yatırım uzmanları ar-ge çalışanları var elbet bir bildikleri vardır.

Nedense Samsung haterı gibi hissettim kendimi yanlış anlasilmayayım ben sadece Samsung'un bunca yıl sonra 1.liği kaptirmasinin sebeplerini yazmak istedim yoksa kendim bile şu anda Samsung kullanıyorum.

Nedense Samsung haterı gibi hissettim kendimi yanlış anlasilmayayım ben sadece Samsung'un bunca yıl sonra 1.liği kaptirmasinin sebeplerini yazmak istedim yoksa kendim bile şu anda Samsung kullanıyorum.

Sıkıntı yok hocam medeni şekilde sohbet edip fikirlerimizi paylaşıyoruz.

Adaptöru kaldırmasi saçmalıktı

Adamlar artık sanırım masrafı azaltmak icin S23uda olan 10X optic Zoom'u S24u da 5x e düşürdüler S25u dada 5le devam edip kalemdeki Bluetooth çıkardılar.
Bunun yanında yıllar yıllar önceden beri Samsung Amoled ekran kullanırken rakip markalar LCD ekran kullanıyordu fakat şu anda aralarındaki fark kapandı iki firma da amoled kullanıyor ve ürünlerini bunun gibi ayrıcalıklarla (stylus, 10x vs.) cazip kılmak yerine bunları çıkarıyorlar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…