nwc00 Megapat Zamanın Tanığı Cep Doktoru Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 6.220 Çözümler 6 6 Ağustos 2024 #1 Merhaba, Samsung'un da Apple'in Zorlu'daki magazasi gibi bir servisi var mi? Servis hizi nasıl?
HyperWes Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 382 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri RADEON RX 7900 XTX RYZEN 9 7950X3D 32 GB RAM M3 MacBook Pro Cinsiyet Erkek Meslek (TaleWorlds Entertainment) Stajyer 6 Ağustos 2024 #2 nwc00 dedi: Merhaba, Samsung'un da Apple'in Zorlu'daki magazasi gibi bir servisi var mi? Servis hizi nasıl? Genişletmek için tıkla... İnanılmaz kötü hizmetleri olduğunu duydum.
nwc00 dedi: Merhaba, Samsung'un da Apple'in Zorlu'daki magazasi gibi bir servisi var mi? Servis hizi nasıl? Genişletmek için tıkla... İnanılmaz kötü hizmetleri olduğunu duydum.
Burak2134 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 4.027 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #3 Ortalamanın bir tık üstü diyebilirim.
lavanta Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2013 Mesajlar 1.053 Çözümler 3 Yer Ankara 7 Ağustos 2024 #4 nwc00 dedi: Merhaba, Samsung'un da Apple'in Zorlu'daki magazasi gibi bir servisi var mi? Servis hizi nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben memnun kaldım. Ankara'da Necatibey'deki servise Amoled yanığı için cihazımı bıraktım. Bir iki gün sonra aldım. Beni oyalamadılar, işlemler çabuktu.
nwc00 dedi: Merhaba, Samsung'un da Apple'in Zorlu'daki magazasi gibi bir servisi var mi? Servis hizi nasıl? Genişletmek için tıkla... Ben memnun kaldım. Ankara'da Necatibey'deki servise Amoled yanığı için cihazımı bıraktım. Bir iki gün sonra aldım. Beni oyalamadılar, işlemler çabuktu.