Samsung’un üç katlanır telefonu sızdırıldı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Samsung’un uzun süredir merakla beklenen üç katlanır telefonu hakkında yeni bir sızıntı ortaya çıktı. Ocak ayında ilk kez ipucu verilen cihaz, şimdi One UI 8 yazılımında bulunan bir animasyon sayesinde tasarımını daha net bir şekilde gözler önüne serdi. Paylaşılan görüntülere göre Samsung’un üç katlanır modeli, içe doğru katlanan U şeklinde bir yapıyla gelecek. Üçe katlanır […]

Devamı: Samsung’un üç katlanır telefonu sızdırıldı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Acaba bu telefonu alan olur mu? Yani geniş ekran isteniyorsa tabletler daha mantıklı bu durumda. Parayı en azından GSM modülü yerine diğer donanımlara vermiş oluruz.

Yani geniş ekran isteniyorsa tabletler daha mantıklı bu durumda.
Geniş ekran ve taşınabilirlik istendiği durumda mantıklı, bu form faktörüyle zor ama çok daha ince bir yapıyla ve doğru fiyatla gelirse tablete dönüşebilen bir telefon kullanmak isterdim açıkçası.

@GKD az önce fark ettim. Telefondaki uygulama ikonları neden eskilerden kalma. Acaba bu 2016'da "2025'in konsept tasarımları" temalı videolarından alınma mıdır merak ettim.

Bu arada ince olacaksa muhtemelen önce Honor yapar bunu, adamlar her seferinde incelik konusunda meydan okuyorlar.(keşke vaat ettiklerini de sunsalardı)

İfadeler: GKD
Huawei çok iyi yaptı, meydan okuma oldu bu üçe katlanan telefon.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ali Güngör hocam oyun testleri yapacaksanız Genshin Impact yerine Wuthering Waves ile Zenless Zone Zero ile yapabilirsiniz. Unity ile yapılan oyunlar güçsüz donanımlarda da çalışabilmesi için optimize edilmekte. Unreal ile yazılanlar ise daha güncel donanımlı cihazlara hitap ediyor. Genshin'in akıcılığı güçlü mobil donanımlarda pek bir şey ifade etmiyor artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…