Sanabi'ye Türkçe yama var mı?

İhsan Çakır

Hectopat
Daha fazla  
Sanabi adlı Unity oyununa bir Türkçe yama yapmak istiyorum. Ama hiçbir türlü oyunun dil dosyasını bulamadım. Unity için Auto translater olduğunu biliyorum, ama oyunun içindeki gerek kelime oyunlarından, gerek şakalardan dolayı kendi yamamı yapmak istiyorum. Oyunun dil dosyalarının yerini bilen varsa ve bana bildirebilirse çok memnun olurum. Iyi günler.

Son düzenleyen: Moderatör:
SANABI\SNB_Data\StreamingAssets\aa\StandaloneWindows64\text_assets_assets\_text
Metinler bu kısımda uabea ile bundle dosyasını açıp memory yazana tıkla sonra çıkan menüden info'ya tıkla.
Açılan sayfada ctrl a yapıp sağdan Export Dump yapıp dosyaları text olarak bir klasöre kaydet. Düzenledikten sonra yine aynı adımları yapıp Export Dump yerine İmport Dump yapacaksın sonra uabea'den kaydet.

Her satır için ayrı text dosyası var nerdeyse, daha pratik bir yolu varsa ben bilmiyorum.

SANABI\SNB_Data\StreamingAssets\aa\StandaloneWindows64\text_assets_assets\_text
Metinler bu kısımda uabea ile bundle dosyasını açıp memory yazana tıkla sonra çıkan menüden info'ya tıkla.
Açılan sayfada ctrl a yapıp sağdan Export Dump yapıp dosyaları text olarak bir klasöre kaydet. Düzenledikten sonra yine aynı adımları yapıp Export Dump yerine İmport Dump yapacaksın sonra uabea'den kaydet.

Her satır için ayrı text dosyası var nerdeyse, daha pratik bir yolu varsa ben bilmiyorum.
Merhaba, cevabın için teşekkür ederim fakat text_assets_assets dosyasının içinde _text yok. _resource ve textmeshpro var. Ayrıca azıcık kontrol ettim _text dosyası demo da var ama tam sürümde bulamadım.

Son düzenleme:
Merhaba, cevabın için teşekkür ederim fakat text_assets_assets dosyasının içinde _text yok. _resource ve textmeshpro var. Ayrıca azıcık kontrol ettim _text dosyası demo da var ama tam sürümde bulamadım.
Oyunu korsan indirmiştimi sürümü "1.3.35" belki güncel sürümde yerler değişmiştir.
İstiyorsan donanım haber forumunda konu aç, orada yardım edecek birileri çıkar.

Oyuna kendim yama yapmaya çalıştım fakat oyunun text dosyaları o kadar karışık ki oyuna Full yama yapman aylar bile sürebilir fakat ben yine de anlatayım.

"SANABI\SNB_Data\StreamingAssets\aa\StandaloneWindows64\text_assets_assets\_text" girip oradaki istediğin chapteri seçip assetstudio ile açıyorsun sonra içindekileri bir klasöre dumpluyorsun, oradaki dumplanmış dosyaları notepad ile açıp değiştirebilirsin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı