Sanal 7.1 mi stereo mu?

tolga60

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar araştırdığıma göre iyi bir ses kartınız varsa stereo kulaklıklar daha etkili oluyormuş. Ben PUBG oynuyorum ve ses kartım iyi değil fakat kulaklığım iyi bir kulaklık HyperX Cloud Alpha s kullanıyorum. Sizce ayak sesi kasmak için sanal 7.1'i kullanmalı mıyım yoksa stereo mu kullanmalıyım?

7.1 daha iyi diye biliyorum.

7.1 gerçek olmadığı zaman kalitesiz ve kötü bir ses veriyormuş. Sanal 7.1 oyuncu kulaklıkları pazarlama stratejisinden ibaret ve stereodan her şekilde daha aşağıda.

@Ekmek Reis Hayır. 7.1'de stereoda aynı kulaklık ve beslendiği yerde aynı. Sadece yazılımla sanal sürücüler oluşturuluyor. Kafa karıştırmaktan başka bir işe yaramayacak. Rakip konumlandırmasını doğru yapmak istiyorsanız kullanmanız gereken stereodur.

Peki 5.1 kulaklığım var, düz 5.1 mi,stereo mu?

Reis Stereo daha iyi hala. Çünkü Pubg 7.1 desteklemiyor. Ayrıca Alpha S fiyatını hak etmeyen bir kulaklık. Ayak sesleri konusunda Cloud 2 nin gerisinde kalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…