Sanal 7.1 vs stereo

Burak2134

Hectopat
Daha fazla  
Selam! H2002D almayı düşünüyorum. Sanırım 7.1 desteklemiyor bu yüzden tereddüt ediyorum önceden kullandığım kulaklık 7.1 idi. Galiba sanal 7.1 ama yine de ben bayağı memnun kalmıştım şimdi stereo kulaklığa geçersem ses kasma işi daha zorlaşır mi yoksa kolaylaşır mi?

İkiside iyi. Ses kasma konusunda ve sesin hangi yönden geldiğini net-keskin şekilde istiyorsanız 7.1 şart. Zaten 7.1 açılabilir birşey, default stereo hoparlörlü o kulaklıklar.

7.1 dediğiniz şey kulaklıklarda tamamen yazılım. Bütün kulaklıklar stereodur. Alacağınız kulaklığın yazılımında 7.1 yoktur o yüzden desteklenmiyor diye yazılmıştır.

Gerçekten ziyade 7.1 donanımsal olarak kulaklıkta ya bulunuyor ya da hiç bulunmuyor 7.1 oyunlar için iyi değil ama 7.1 destekleyen filmler için çok iyi olacaktır Logitech Pro X'te donanımsal olarak 7.1 bulunuyor ve testte harika belirgin şekilde veriyor sesi 2 taraflı kulaklıkta nasıl 7 taraftan ses çıkabilir diye düşünüyor insan, kendi fikrimce sağda 3 ve solda 3 olmak üzere yazılım 7.1 testte gösterilen gibi ses veren kısımları gösteriyor ön tarafı ise sanırım sol ve sağ çapraz sesi aynı anda verince veriyor olsa gerek yani sesi gerçekten tam sağda alırken ses daha yüksek arka sağ çaprazda ses az bir şey azalıyor ve gerçekten hissedilir şekilde sağ arka çaprazdan geliyor ses ama gel görki oyunlarda iyi değil 7.1 desteklemesi lazım oyunun ve o oyun sayısıda çok azdır ve stereo kadar iyi olmaz. Kulaklığın yazılımı kötü aslında yazılım hiç kullanılmamalı onun haricinde Logitech Pro X bana göre en iyisi kulak üstü olarak fakat ben kulak içi tercih ediyorum daha iyi ses kasmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…