Sanal bellek ile RAM yükseltme nasıl yapılır?

Sanj1

Hectopat
Makaleler
4
Selam! Bugün sizlere sanal bellek ile ilgili birkaç soru soracağım. Daha önce de böyle bir konu açmıştım ona gitmek isterseniz;

Bu konu hakkında detaylı yanıtlarınızı bekliyorum lütfen.

İlk olarak USB bellek, SSD veya HDD ile RAM performanslarının aynı olmayacağını biliyorum sadece sistemde bazen oyunlar için yeterli RAM olmuyor buna az da olsa katkı sağlamak için 3.0 16 GB bir USB bellek satın alıp sanal bellek ile yükseltme yapmak istiyorum. Kafamda 32 GB USB bellek alıp da oyunları Ultra ayarlarda oynayacağım diye bir şey yok merak etmeyin. RAM hızı vs. artmayacak onu da biliyorum. Windows 10 Pro sürümünü kullanıyorum ve istediğim oyunlarda istediğim RAM miktarı olmuyor. RAM miktarını sistemde harcayınca pek iyi olmuyor cidden takıntılıyım biraz da. Özellikle de performans artışı beklemiyorum sadece RAM yetsin.

Sistemde 8 GB DDR3 1333 MHz. RAM var bunu 12 GB 1333 MHz. Yapmak istiyorum kısaca...

Bu işlem 3.0 16 GB USB belleğe herhangi bir zarar verir mi? Veya ömründen çalıp kullanılmaz hale getirir mi? Bazıları bilgisayara USB'yi takıp aynı işlemi yaptıklarında aşırı derece ısındığını söylüyorlar. Ayrıca USB belleğe bir şey olursa mavi ekran falan yemem değil mi? Son olarak USB çıkarttığımda sistem açılmama gibi bir şey olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı