Sanal Bilgisayar Kiralamak

Makaleler
7
Merhabalar. İyi bir işlemci ve CUDA çekirdekli ekran kartına, en önemlisi de yüksek upload hızına sahip bir bilgisayar kiralamak istiyorum. Aslında GeForce Now isteğimi tam karşılıyor fakat onda da sadece oyun oynanabiliyor, masaüstü işlemleri yapılamıyor. Birkaç yıl önce LiquidSky kullanmıştım fakat o da artık bu alanda hizmet vermiyor galiba. Uygun fiyatlı bir yer tavsiye edebilir misiniz? 24 saatlik kiralayabilirsem bana yeterli.

Merhaba, Google Cloud üzerinde böyle seçenekler olması gerek. Sana bir yıllık bedava 360 dolar veriliyor diye biliyorum. Seçtiğin paketi en üst seviye işlemci ile değiştirebilir ve (varsa) server’ı Windows olarak seçebilirsin.(fiyat artabilir)

Teşekkür ederim. Kayıt olmaya çalıştım fakat ön ödemeli kartı kabul etmedi. Parasını ön ödemeli kart ile peşin olarak verebileceğim bir yer olursa daha iyi olur.

Düzenleme: Kredi kartı kullanıp Azure'dan ücretsiz üyelik aldım. Makineyi ertesi gün bilgisayara geçince oluşturup deneyeceğim. Ekran kartı gibi bir seçenek göremedim fakat işlemci gücü yeterliyse ekran kartına çok da gerek yok aslında.

Son düzenleme:
Google cloud veya Microsoft azure işinizi görebilir (Nvidia Tesla serisi kullanılıyor). Bu şirketler haricinde ve istediğiniz özelliklerde 24 saatlik kiralama yapabileceğinizi sanmıyorum, bununda bir maliyeti bulunuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…