egetanr Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 341 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #1 Merhaba, ben bilgisayarımda birkaç program deneyeceğim ama virüslü olmasından korkuyorum. Nasıl bir çözüm bulabilirim, sanal bilgisayar vs var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
Merhaba, ben bilgisayarımda birkaç program deneyeceğim ama virüslü olmasından korkuyorum. Nasıl bir çözüm bulabilirim, sanal bilgisayar vs var mı?
I ILBOZ Hectopat Katılım 24 Şubat 2018 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2022 #2 Google->Virtual box ( veya vmware ki daha iyidir ) nasıl kurulur.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.525 Makaleler 31 Çözümler 111 Yer Manisa 7 Ağustos 2022 #3 VirtualBox ile kurabilirsiniz. İnternette kurulum videoları var.
5 535780 Hectopat Katılım 7 Nisan 2022 Mesajlar 911 Çözümler 3 7 Ağustos 2022 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video kesinlikle işinize yarayacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu video kesinlikle işinize yarayacak.