ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #11 Dr. Pc dedi: Hocam öncellikle ne tür bir hata alıyorsunuz ekran resmi gönderme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam resim göndermem ama yükleme kısmında bir dakikadan az kaldı kısmını bir saat bekledim ama bir şey olmadı. Dr. Pc dedi: Hocam sanallaştırma etkin mi? Değilse hata almanız normal. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı nasıl etkinleştirebiliriz?
Dr. Pc dedi: Hocam öncellikle ne tür bir hata alıyorsunuz ekran resmi gönderme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam resim göndermem ama yükleme kısmında bir dakikadan az kaldı kısmını bir saat bekledim ama bir şey olmadı. Dr. Pc dedi: Hocam sanallaştırma etkin mi? Değilse hata almanız normal. Genişletmek için tıkla... Sanallaştırmayı nasıl etkinleştirebiliriz?
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #12 ALKAR396 dedi: Hocam resim göndermem ama yükleme kısmında bir dakikadan az kaldı kısmını bir saat bekledim ama bir şey olmadı. Sanallaştırmayı nasıl etkinleştirebiliriz? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan. Dr. Pc dedi: BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Ama anakartınızın modelini bilmediğim için yardımcı olamıyorum.
ALKAR396 dedi: Hocam resim göndermem ama yükleme kısmında bir dakikadan az kaldı kısmını bir saat bekledim ama bir şey olmadı. Sanallaştırmayı nasıl etkinleştirebiliriz? Genişletmek için tıkla... BIOS'tan. Dr. Pc dedi: BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Ama anakartınızın modelini bilmediğim için yardımcı olamıyorum.
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #13 Dr. Pc dedi: BIOS'tan. Ama anakartınızın modelini bilmediğim için yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işlerde yeniyim kusura bakmayın anakartımın modelini nereden öğrenebilirim?
Dr. Pc dedi: BIOS'tan. Ama anakartınızın modelini bilmediğim için yardımcı olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Bu işlerde yeniyim kusura bakmayın anakartımın modelini nereden öğrenebilirim?
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #14 ALKAR396 dedi: Bu işlerde yeniyim kusura bakmayın anakartımın modelini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #2: msinfo32.exe yazın ve aratın. Adım #3: Sistem Bilgisi ekranı açılacak. Adım #4: Sistem Özeti sayfasını açın. Adım #5: Buradan Sistem Modeli satırını bulun. Adım #6: Anakart modeliniz burada yazıyor olacak.
ALKAR396 dedi: Bu işlerde yeniyim kusura bakmayın anakartımın modelini nereden öğrenebilirim? Genişletmek için tıkla... Adım #1: Windows tuşu + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #2: msinfo32.exe yazın ve aratın. Adım #3: Sistem Bilgisi ekranı açılacak. Adım #4: Sistem Özeti sayfasını açın. Adım #5: Buradan Sistem Modeli satırını bulun. Adım #6: Anakart modeliniz burada yazıyor olacak.
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #15 Sistem modeli TW9/SW9 yazıyor.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #16 ALKAR396 dedi: Sistem modeli TW9/SW9 yazıyor. Genişletmek için tıkla... Laptop mu hocam?
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #17 Dr. Pc dedi: Laptop mu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #18 ALKAR396 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Hocam BIOS ekranına girip resmini atar mısınız?
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 30 Ocak 2021 #19 Dr. Pc dedi: Hocam BIOS ekranına girip resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına nasıl girebilirim bilgisayarı kapatıp açarken F2'ye mi basayım.
Dr. Pc dedi: Hocam BIOS ekranına girip resmini atar mısınız? Genişletmek için tıkla... BIOS ekranına nasıl girebilirim bilgisayarı kapatıp açarken F2'ye mi basayım.
Dr. Pc Picopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 940 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2021 #20 ALKAR396 dedi: BIOS ekranına nasıl girebilirim bilgisayarı kapatıp açarken F2'ye mi basayım. Genişletmek için tıkla... Bazı bilgisayarlarda F2 bazılarında Del bazılarında ise F12 tuşudur.
ALKAR396 dedi: BIOS ekranına nasıl girebilirim bilgisayarı kapatıp açarken F2'ye mi basayım. Genişletmek için tıkla... Bazı bilgisayarlarda F2 bazılarında Del bazılarında ise F12 tuşudur.