Çözüldü Sanal bilgisayara Windows 10 Pro kurulumu nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tlhttk7

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,
Tia portal programı arka planda RAM'i çok kullandığı için sanal bilgisayara Windows 10 Pro kullanıp programı da oraya kurmak istiyorum. Sadece bu programı sanalda kullanacağım. Genel laptopumun hafızası 256 GB sanal bilgisayar için kaç GB RAM ve hafıza ayarlamam uygun olur? Windows'u ve programı farklı disklere de ayırmak istiyorum. Sanal bilgisayar konusunda çok bilgili değilim Hyper-V ile kurmayı düşünüyorum.
Önerileriniz bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Hocam donanımlarınız yüksekse normaal bilgisayar donanımları VMware düşük vs. ise vitrualbox kullanablirsiniz onun dışında bilgisayar diski önemli değil VMware ve vitrualboxta istediğin kadar depolama seçebiliyorsun örneğin 2 TB RAM'i sadece kendi istediğin kadar veriyorsun o kadar. Örneğin 8 GB RAM varsa sanal makineyi yani işletim sistemine 4 GB verebiliyorsun.

Hocam donanımlarınız yüksekse normaal bilgisayar donanımları VMware düşük vs. ise vitrualbox kullanablirsiniz onun dışında bilgisayar diski önemli değil VMware ve vitrualboxta istediğin kadar depolama seçebiliyorsun örneğin 2 TB RAM'i sadece kendi istediğin kadar veriyorsun o kadar. Örneğin 8 GB RAM varsa sanal makineyi yani işletim sistemine 4 GB verebiliyorsun.

Çözüm

Hocam teşekkür ederim VMware daha önce kısa süreliğine okul için kullanmıştım büyük ihtimalle yine onu kullanırım tekrardan teşekkürler geri dönüşünüz için.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradan izleyip kurabilirsin Windows 10/11

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…