CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çoğu şeyi yaptım. CMD'yi ayarları ancak nedense 10 dakikadır bu menüde sıkışıp kaldım. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Şubat 2021
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodaki çoğu şeyi yaptım. CMD'yi ayarları ancak nedense 10 dakikadır bu menüde sıkışıp kaldım.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #2 CanK26 dedi: Bu videodaki çoğu şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Video'daki ayarların kendinde olanlarını yapmadın mı?
CanK26 dedi: Bu videodaki çoğu şeyi yaptım. Genişletmek için tıkla... Video'daki ayarların kendinde olanlarını yapmadın mı?
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #3 Yiğit Gençer dedi: Video'daki ayarların kendinde olanlarını yapmadın mı? Genişletmek için tıkla... Ek paketini de kurdum CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp kodları da yazdım hatta sıkıntı olmasın diye isimleri de aynı yazıda yazdım ancak bu ekran geldi. Sağ tıklayıp ayarlarınıda yaptım.
Yiğit Gençer dedi: Video'daki ayarların kendinde olanlarını yapmadın mı? Genişletmek için tıkla... Ek paketini de kurdum CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp kodları da yazdım hatta sıkıntı olmasın diye isimleri de aynı yazıda yazdım ancak bu ekran geldi. Sağ tıklayıp ayarlarınıda yaptım.
Yiğit Gençer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2019 Mesajlar 2.541 Makaleler 9 Çözümler 33 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #4 VMware Workstation ya da VMware Player ile tekrar dene.
CanK26 Kilopat Katılım 27 Haziran 2020 Mesajlar 1.458 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2021 #5 Yiğit Gençer dedi: VMware Workstation ya da VMware Player ile tekrar dene. Genişletmek için tıkla... VMware 30 gün sonra paralı olmuyor mu? Deneyeceğim yinede Yiğit Gençer dedi: VMware Workstation ya da VMware Player ile tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çalıştı. Son düzenleme: 8 Şubat 2021
Yiğit Gençer dedi: VMware Workstation ya da VMware Player ile tekrar dene. Genişletmek için tıkla... VMware 30 gün sonra paralı olmuyor mu? Deneyeceğim yinede Yiğit Gençer dedi: VMware Workstation ya da VMware Player ile tekrar dene. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim çalıştı.