jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 367 Çözümler 7 26 Şubat 2024 #1 Sanal disk oluşturdum yakın zamanda nasıl C: Diski ile birleştiririm?
Çözüm Pencere bakıcısı 26 Şubat 2024 jaydenpoyraz dedi: Evet. Yanlışım varsa söyleyin, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar iki ayrı disk olduğu için birleştiremezsiniz.
jaydenpoyraz dedi: Evet. Yanlışım varsa söyleyin, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar iki ayrı disk olduğu için birleştiremezsiniz.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 26 Şubat 2024 #2 Disk 0 ile disk 1 birleştirmek mi istiyorsunuz? Artı 0 Eksi
KS KS jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 367 Çözümler 7 26 Şubat 2024 #3 Pencere bakıcısı dedi: Disk 0 ile disk 1 birleştirmek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Yanlışım varsa söyleyin, bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Disk 0 ile disk 1 birleştirmek mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet. Yanlışım varsa söyleyin, bilmiyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 26 Şubat 2024 #4 jaydenpoyraz dedi: Evet. Yanlışım varsa söyleyin, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar iki ayrı disk olduğu için birleştiremezsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
jaydenpoyraz dedi: Evet. Yanlışım varsa söyleyin, bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bunlar iki ayrı disk olduğu için birleştiremezsiniz.
KS KS jaydenpoyraz Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 367 Çözümler 7 26 Şubat 2024 #5 Pencere bakıcısı dedi: Bunlar iki ayrı disk olduğu için birleştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Pencere bakıcısı dedi: Bunlar iki ayrı disk olduğu için birleştiremezsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır sağ olun. İyi sosyaller.