M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #11 TurtleOuz dedi: Sonrada gerekli bölümü bulup şu adımları atarsın BU Genişletmek için tıkla... Monitör ne alaka
TurtleOuz dedi: Sonrada gerekli bölümü bulup şu adımları atarsın BU Genişletmek için tıkla... Monitör ne alaka
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #12 mtech dedi: Hocam buldum ayrilmamis olarak gözüküyor ben silmistim fakat burdan ama restart yapınca tekrar gelmiş Genişletmek için tıkla... Gitti diyince korktum hocam linki ayarladım şimdi bas
mtech dedi: Hocam buldum ayrilmamis olarak gözüküyor ben silmistim fakat burdan ama restart yapınca tekrar gelmiş Genişletmek için tıkla... Gitti diyince korktum hocam linki ayarladım şimdi bas
M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #13 TurtleOuz dedi: Gitti diyince korktum hocam linki ayarladım şimdi bas Genişletmek için tıkla... Hocam ama dosya kalıyor hala TurtleOuz dedi: Gitti diyince korktum hocam linki ayarladım şimdi bas Genişletmek için tıkla... Resim atam dedimde burda atılmıyor
TurtleOuz dedi: Gitti diyince korktum hocam linki ayarladım şimdi bas Genişletmek için tıkla... Hocam ama dosya kalıyor hala TurtleOuz dedi: Gitti diyince korktum hocam linki ayarladım şimdi bas Genişletmek için tıkla... Resim atam dedimde burda atılmıyor
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #14 mtech dedi: Hocam ama dosya kalıyor hala Resim atam dedimde burda atılmıyor Genişletmek için tıkla... Nasıl atılmıyor ve nasıl dosya kalıyor
mtech dedi: Hocam ama dosya kalıyor hala Resim atam dedimde burda atılmıyor Genişletmek için tıkla... Nasıl atılmıyor ve nasıl dosya kalıyor
M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #15 TurtleOuz dedi: Nasıl atılmıyor ve nasıl dosya kalıyor Genişletmek için tıkla... Birim siliniyor dosya kalıyor
TurtleOuz dedi: Nasıl atılmıyor ve nasıl dosya kalıyor Genişletmek için tıkla... Birim siliniyor dosya kalıyor
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #16 mtech dedi: Birim siliniyor dosya kalıyor Genişletmek için tıkla... Dosyayı silmeden birim nasıl siliyor silindiyse dosya nerde kalıyor Dosyanın yerini bulup silsen
mtech dedi: Birim siliniyor dosya kalıyor Genişletmek için tıkla... Dosyayı silmeden birim nasıl siliyor silindiyse dosya nerde kalıyor Dosyanın yerini bulup silsen
M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #17 TurtleOuz dedi: Dosyayı silmeden birim nasıl siliyor silindiyse dosya nerde kalıyor Dosyanın yerini bulup silsen Genişletmek için tıkla... Systemden dolayı silinmiyir
TurtleOuz dedi: Dosyayı silmeden birim nasıl siliyor silindiyse dosya nerde kalıyor Dosyanın yerini bulup silsen Genişletmek için tıkla... Systemden dolayı silinmiyir
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #18 mtech dedi: Systemden dolayı silinmiyir Genişletmek için tıkla... Hala mı sistemde açık diyor yoksa silme yetkin mi yok
mtech dedi: Systemden dolayı silinmiyir Genişletmek için tıkla... Hala mı sistemde açık diyor yoksa silme yetkin mi yok
M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #19 TurtleOuz dedi: Hala mı sistemde açık diyor yoksa silme yetkin mi yok Genişletmek için tıkla... Sistemde açık silme yetkim var
TurtleOuz dedi: Hala mı sistemde açık diyor yoksa silme yetkin mi yok Genişletmek için tıkla... Sistemde açık silme yetkim var
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #20 mtech dedi: Sistemde açık silme yetkim var Genişletmek için tıkla... Sanal diskte bir şeyler mi kurdun öyleyse görev yöneticisinde bul ve kapat eğer kapatmana izin vermiyorsa hizmetlerden bulup başlangıçta çalışmasını kapat onun dışında bir şeyse benim bilgim yetmeyebilir.
mtech dedi: Sistemde açık silme yetkim var Genişletmek için tıkla... Sanal diskte bir şeyler mi kurdun öyleyse görev yöneticisinde bul ve kapat eğer kapatmana izin vermiyorsa hizmetlerden bulup başlangıçta çalışmasını kapat onun dışında bir şeyse benim bilgim yetmeyebilir.