M mtech Picopat Katılım 20 Mayıs 2024 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #21 TurtleOuz dedi: Sanal diskte bir şeyler mi kurdun öyleyse görev yöneticisinde bul ve kapat eğer kapatmana izin vermiyorsa hizmetlerden bulup başlangıçta çalışmasını kapat onun dışında bir şeyse benim bilgim yetmeyebilir Genişletmek için tıkla... LockHunter diye bişe buldum ve dosyayı buldum fakat ismi system silersen bilgisayara birşey olur diye korkuyorum
TurtleOuz dedi: Sanal diskte bir şeyler mi kurdun öyleyse görev yöneticisinde bul ve kapat eğer kapatmana izin vermiyorsa hizmetlerden bulup başlangıçta çalışmasını kapat onun dışında bir şeyse benim bilgim yetmeyebilir Genişletmek için tıkla... LockHunter diye bişe buldum ve dosyayı buldum fakat ismi system silersen bilgisayara birşey olur diye korkuyorum
TurtleOuz Picopat Katılım 27 Mayıs 2024 Mesajlar 119 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #22 mtech dedi: LockHunter diye bişe buldum ve dosyayı buldum fakat ismi system silersen bilgisayara birşey olur diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yorum yapamıyorum kendin yaptığın bir sanal diskse bırak kalsın ama bir şeyler indirirken kurduysa yedekleri alıp format deneyebilirsin.
mtech dedi: LockHunter diye bişe buldum ve dosyayı buldum fakat ismi system silersen bilgisayara birşey olur diye korkuyorum Genişletmek için tıkla... Yorum yapamıyorum kendin yaptığın bir sanal diskse bırak kalsın ama bir şeyler indirirken kurduysa yedekleri alıp format deneyebilirsin.