Sanal disk zarar verir mi?

Enbiya Erdağ

Hectopat
Daha fazla  
Sanal disk oluşturduğumuz zaman bu sanal diskin bilgisayara herhangi bir zararı olur mu? Bilgisayara format attığımız zaman sanal disk silinir mi? Sanal disk normal disk gibi kullanmak için midir yoksa başka bir amacımı var?

Vermez. Silinir. Sanal bilgisayarlarda kullanmak içindir.

Siz diski ikiye mi böldünüz. Yani D: ve C: olarak ikiye ayrılmış durumda mı. Eğer öyleyse kurabilirsiniz sıkıntı çıkmaz. Ben sanal makinelerde kullanılan sanal disklerden bahsettiğinizi sanmıştım.

Disk yönetiminden SSD oluşturdan oluşturulan disk.

Şahsen iMac PRO 2019 Kullanıcısıyım, ancak çoğu işimi Windows'dan halletiğim için pek sıkıntı çıkarmıyor... VirutalBox FULL olarak indirerek kullanıyorum her hangi bir zararını görmedim...
Örneğin, Tasarımda Windowsa genellikle ihtiyacım oluyor.. Mesela Buraya da windows üzerinden katıldım..

YouTube'da gördüm sanal disk oluşturmayı ben yer sıkıntısı çekiyorum 240 GB'lık SSD bana yetmiyor ben sanal disk oluşturup içine video falan kaydetsem oyun yüklesem bir şey falan olmaz değil mi?

YouTube'da gördüm sanal disk oluşturmayı ben yer sıkıntısı çekiyorum 240 GB'lık SSD bana yetmiyor ben sanal disk oluşturup içine video falan kaydetsem oyun yüklesem bir şey falan olmaz değil mi?
Hayır Sıkıntı Çıkarıcağını Sanmıyorum Ancak Alan Sıkıntın Varsa Değişir..

Yani evet alan sıkıntısı çok var şu an bilgisayarıma bir şey yüklemek istesem yükleyemiyorum 50 GB boş yer var diskte.
Önerim Yeni Bir Disk Alanı Oluşturmanız (ÖR: F:/SanaMakine Vb.) .. Ardından Sanal Makine İçin Alan Açarak Oraya Kurmanız. Böylece Ekstra Bir Alan Tüketemez. Yani Birnevi Tasarruf.. (Disk Düzenleyicilerden Ayarlayabilirsiniz) [yinede diskinizden alan ayırmış olursunuz]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…