me1231 Hectopat Katılım 8 Ağustos 2021 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Arkadaşlar selam sanal disk oluşturmak istiyorum olusturunca içine oyun falan yukleyebiliyor muyuz veya ne işe yarıyor?
Arkadaşlar selam sanal disk oluşturmak istiyorum olusturunca içine oyun falan yukleyebiliyor muyuz veya ne işe yarıyor?
goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #2 me1231 dedi: Arkadaşlar selam sanal disk oluşturmak istiyorum olusturunca içine oyun falan yukleyebiliyor muyuz veya ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Sanal diske oyun yüklenir mi? Windows 10 sanal disk oluşturup içine oyun yüklenir mi? www.technopat.net goktugtavuk54 dedi: Sanal diske oyun yüklenir mi? Windows 10 sanal disk oluşturup içine oyun yüklenir mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... burda yüklenebilir demiş
me1231 dedi: Arkadaşlar selam sanal disk oluşturmak istiyorum olusturunca içine oyun falan yukleyebiliyor muyuz veya ne işe yarıyor? Genişletmek için tıkla... Sanal diske oyun yüklenir mi? Windows 10 sanal disk oluşturup içine oyun yüklenir mi? www.technopat.net goktugtavuk54 dedi: Sanal diske oyun yüklenir mi? Windows 10 sanal disk oluşturup içine oyun yüklenir mi? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... burda yüklenebilir demiş
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 7 Kasım 2021 #3 Yükleyebilirsiniz fakat oluşturduğunuz sanal disk dosyasının fiziksel bir birimde depolanması gerekli.
Yükleyebilirsiniz fakat oluşturduğunuz sanal disk dosyasının fiziksel bir birimde depolanması gerekli.
goktugtavuk54 Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 264 Çözümler 3 Yer Sonsuz boşlukta herhangi bir yerde Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 Furkan1461 dedi: Yükleyebilirsiniz fakat oluşturduğunuz sanal disk dosyasının fiziksel bir birimde depolanması gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama dene iştersen istediğin yönetimi.
Furkan1461 dedi: Yükleyebilirsiniz fakat oluşturduğunuz sanal disk dosyasının fiziksel bir birimde depolanması gerekli. Genişletmek için tıkla... Evet. Ama dene iştersen istediğin yönetimi.
X XlortosQ Zeptopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #5 Sanal diske oyun yüklüyorum yavaş yavaş ana diskten de gidiyor. Normal mi?
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.576 Çözümler 83 17 Haziran 2022 #6 XlortosQ dedi: Normal mi? Genişletmek için tıkla... Furkan1461 dedi: sanal disk dosyasının fiziksel bir birimde depolanması gerekli. Genişletmek için tıkla... Normal.
XlortosQ dedi: Normal mi? Genişletmek için tıkla... Furkan1461 dedi: sanal disk dosyasının fiziksel bir birimde depolanması gerekli. Genişletmek için tıkla... Normal.