YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #1 Sorum yukarıda. Bende miyop var. Mesela Quest 2 kullanırken ben gözlüğümü çıkartsam oyunu görebilir miyim? Veya gözlük sığabilir mi?
Sorum yukarıda. Bende miyop var. Mesela Quest 2 kullanırken ben gözlüğümü çıkartsam oyunu görebilir miyim? Veya gözlük sığabilir mi?
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 7 Ocak 2022 #2 YeniHesapf dedi: Sorum yukarıda. Bende miyop var. Mesela Quest 2 kullanırken ben gözlüğümü çıkartsam oyunu görebilir miyim? Veya gözlük sığabilir mi? Genişletmek için tıkla... Quest 2 için gözlük aparatı var. Onu takınca gözlük sığıyor. Kutudan çıkıyor o aparat.
YeniHesapf dedi: Sorum yukarıda. Bende miyop var. Mesela Quest 2 kullanırken ben gözlüğümü çıkartsam oyunu görebilir miyim? Veya gözlük sığabilir mi? Genişletmek için tıkla... Quest 2 için gözlük aparatı var. Onu takınca gözlük sığıyor. Kutudan çıkıyor o aparat.
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Ocak 2022 #3 363652 dedi: Quest 2 için gözlük aparatı var Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün çalışmıyor o aparat, desteklediği aralık çok küçük. En mantıklısı lens takmak veya cihazın içerisine gözlük merceği takılmasını sağlayan aparatlardan almak.
363652 dedi: Quest 2 için gözlük aparatı var Genişletmek için tıkla... Doğru düzgün çalışmıyor o aparat, desteklediği aralık çok küçük. En mantıklısı lens takmak veya cihazın içerisine gözlük merceği takılmasını sağlayan aparatlardan almak.
YeniHesapf Hectopat Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 334 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2022 #4 279508 dedi: Doğru düzgün çalışmıyor o aparat, desteklediği aralık çok küçük. En mantıklısı lens takmak veya cihazın içerisine gözlük merceği takılmasını sağlayan aparatlardan almak. Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2 veya Quest'i kullanırken nasıl gözlük takarım? burada yazan boyutları benim gözlük karşılıyor bir şey olmaz değil mi?
279508 dedi: Doğru düzgün çalışmıyor o aparat, desteklediği aralık çok küçük. En mantıklısı lens takmak veya cihazın içerisine gözlük merceği takılmasını sağlayan aparatlardan almak. Genişletmek için tıkla... Oculus Quest 2 veya Quest'i kullanırken nasıl gözlük takarım? burada yazan boyutları benim gözlük karşılıyor bir şey olmaz değil mi?
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 7 Ocak 2022 #5 YeniHesapf dedi: Oculus Quest 2 veya Quest'i kullanırken nasıl gözlük takarım? burada yazan boyutları benim gözlük karşılıyor bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kafa yapınıza bağlı. Başım büyük olduğundan Elite strap olmasına rağmen en küçük gözlükle bile kullanamadım ben. Lens takarak kullanıyorum.
YeniHesapf dedi: Oculus Quest 2 veya Quest'i kullanırken nasıl gözlük takarım? burada yazan boyutları benim gözlük karşılıyor bir şey olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Kafa yapınıza bağlı. Başım büyük olduğundan Elite strap olmasına rağmen en küçük gözlükle bile kullanamadım ben. Lens takarak kullanıyorum.