Sanal gitar pedalboard programı önerisi

curtisbat

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, klasik gitardan elektroya geçtim ve bütçem çok dardı bu yüzden sadece gitarı alabildim ve ses kartını. Guitar Rig 7'den pek verim alamadım cızırtılar patlamalar derken bayağı tonlarda zorluk çektim. Sizden istediğim FL Studio üzerinde açılabilen ve sanal pedalboard yapabilmemi sağlayan bir plugin var mı varsa ismini rica edecektim. Pek samimi olduğum bir konu değil yanlış ifade ettiysem özür dilerim şimdiden anlayan arkadaşlardan.

Ne istediğini tam anlayamadım şunu anladım fl studio reaper gibi programlarda açılabilen sanal amfi mantığında pedallar olan bir şey istiyorsun şunları önerebilirim.
Guitar rig sevmedim demişsin ne tarz çalmak istediğini bilmiyorum distortion tonlarına göre başka vst lerde var çünkü.
BIAS FX2
NEURAL DSP
amplitube
ml sound lab

neural ve amplitube herşeyine yeter youtubede biraz araştırmayla güzel ayarları pedal kombinasyonlarına bakabilirsin.
Metal çalıyorsan neural dsp nin gojirası çok güzel.

Ayrıca guitar rig de cızırtılara vs olmaz güzel bir program bağlantılarda veya daw ayarlarında sorun olabilir iyice bir bak ben ilk başladığımda şu videodan yapmıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ne istediğini tam anlayamadım şunu anladım fl studio reaper gibi programlarda açılabilen sanal amfi mantığında pedallar olan bir şey istiyorsun şunları önerebilirim.
Guitar rig sevmedim demişsin ne tarz çalmak istediğini bilmiyorum distortion tonlarına göre başka vst lerde var çünkü.
BIAS FX2
NEURAL DSP
amplitube
ml sound lab

neural ve amplitube herşeyine yeter youtubede biraz araştırmayla güzel ayarları pedal kombinasyonlarına bakabilirsin.
Metal çalıyorsan neural dsp nin gojirası çok güzel.

Ayrıca guitar rig de cızırtılara vs olmaz güzel bir program bağlantılarda veya daw ayarlarında sorun olabilir iyice bir bak ben ilk başladığımda şu videodan yapmıştım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

tam olarak aradığım şey buu teşekkür ederimm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı