Çözüldü Sanal işletim sistemi mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
O halde ya uygulama ayarlarından ya da sistemde sanallaştırma ile ilişkili şeylerden sorun oluşabileceği kanaatindeyim.

Böyle derken kullanın demek istemedim, sadece hata var mı diye test edin demek istedim.

Yine de şöyle öneriler sunabilirim:

Sorunu çözdüm teşekkürler.
Çözüm: Windows Defender ayarlarından kural atayarak C:\Program Files (x86)\VMware\VMware Player dosyasına izin verdim ve restart attıktan sonra sorunum düzeldi.

1617198856740.png
Dosyaları detaylı incelemeye şimdilik zamanım yok ancak tahminimce sanallaştırma kaynaklı. Bu teknoloji BIOS üzerinde açık mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosyaları detaylı incelemeye şimdilik zamanım yok ancak tahminimce sanallaştırma kaynaklı. Bu teknoloji BIOS üzerinde açık mı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet, açık.

1617197580912.png

O halde ya uygulama ayarlarından ya da sistemde sanallaştırma ile ilişkili şeylerden sorun oluşabileceği kanaatindeyim.

VMware yerine VirtualBox deneme şansınız var mıdır?
Böyle derken kullanın demek istemedim, sadece hata var mı diye test edin demek istedim.

Sorunu çözdüm teşekkürler.
Çözüm: Windows Defender ayarlarından kural atayarak C:\Program Files (x86)\VMware\VMware Player dosyasına izin verdim ve restart attıktan sonra sorunum düzeldi.

1617198856740.png

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı