Sanal kart için İninal gerekli mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merak ettiğim sanal kartı kullanmak için asıl İninal karta gerek var mı?
Bir de;
Aliexpress'den alışveriş yaparken örneğin 5 Dolarlık bir ürün 18 TL ye denk geliyor. Ininal ortalama ne kadar komisyon alıyor. Mesela 20 TL yüklemek yetersiz bakiye sorununa neden olur mu? Tesekkurler.

Son düzenleme:
Sadece sanal karta yükleme yapılıyorsa karta gerek yoktur. Ben de İninal kullanıyorum, ama sanal kart oluşturmaya gerek duymadım açıkçası. Hem zaten kartı normalde 5 TL :)
Ben kartıma birkaç defa yükleme yapmıştım, her 100 TL yüklemede 2 TL'yi İninal kendine kesiyor. O zaman mantıken sizden keseceği fiyat 40 kuruş olur. Ama şartlar gerçekten böyle mi bilmiyorum.

Arkadaşlar merak ettiğim sanal kartı kullanmak için asıl İninal karta gerek var mı?
Bir de;
Aliexpress'den alışveriş yaparken örneğin 5 Dolarlık bir ürün 18 TL ye denk geliyor. Ininal ortalama ne kadar komisyon alıyor. Mesela 20 TL yüklemek yetersiz bakiye sorununa neden olur mu? Tesekkurler.

ininal aylık kesintinin dışında ING Bank ATM'lerinden yükleme yapılıyorsa komisyon almaz.

Bir de;
Hayır bir hesabınızın olması yeterli

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı