Sanal Kart ile alışveriş

Tamer Turan

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir önceki konumda belirttiğim gibi sanal kart ile Steam üzerinden alışveriş yapacağım. İş Bankası'ndan sanal kart aldım. Steam'e 5 USD aktaracağım ancak ödeme yöntemini kabul etmiyor, sanal kartımın bağlı olduğu kart Visa kullanıyor ancak sanal kart bilgilerini girdiğimde ödeme yolu bölümü hata veriyor. Ne seçmeliyim o bölümde ? Eğer bir video ya da fotoğraf atarsanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

Bu kart numarası seçtiğiniz ödeme yöntemi için geçersizdir. diye bir hata veriyor.

Mastercard ve ya Visa diye seçeneki bir yer var. Orada doğru seçeneği seçtiğinize emin olun.

Mastercard ve ya Visa diye seçeneki bir yer var. Orada doğru seçeneği seçtiğinize emin olun.
Sanal kartıma bağlı olan kart visa kullanıyor ancak ben visa seçtiğimde bu hatayı veriyor.
Bu kart numarası seçtiğiniz ödeme yöntemi için geçersizdir.

Bir de sanal kart numaramın hangi hanelerini girmeliyim.

Bu konu hakkında şu an aklıma başka bir seçenek gelmedi.

Bu konu hakkında şu an aklıma başka bir seçenek gelmedi.
Teşekkürler galiba ben konuyu yanlış yere açtım. Yeni konumu dijital oyun servisleri bölümüne açacağım. Bu konu silinebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…