Çözüldü Sanal Kart İle Taksitli Alışveriş Yapılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
30
Yer
Hell
Selam.
Internet alışverişi için sanal kart kullanıyorum. 3 ya da 6 taksitle bir ürün alacağım. Tek çekim alıyorum, onda sıkıntı yok. Sanal karta saat limiti koyduğum için taksitli alışveriş yapabilir miyim?
Yoksa ne kadar taksit olacaksa o süre kadar mı aktif tutmam lazım kartı? Örneğin 6 ay.

Ben dee kullanıyorum sanal kart ama dediğinizi hiç denemedim. Sanırım İşbankası kartınızı kullanıyorsunuz. İşcep'te yardım alanı var orayı bir inceleyin isterseniz ama mantık olarak taksit yapıyor olması gerek çünkü parayı çekiyor taksit kısmını banka tarafı hallediyor.

Son düzenleme:
Kredi kartında taksit yapınca, ürünün fiyatı kadar limitinizi kapatır ve her ay ödediğiniz taksit miktarı kadar limitinizi geri kazanırsınız. Sanal kartta da sizin belirleyeceğiniz limit ürünün kendi fiyatının altında olup, 1 aylık taksit ücreti kadar olacağı için, yapılamayacak bir şey olarak görüyorum ama denemek lazım.

Saat limiti ile taksitlendirme yapabileceğini sanmıyorum, işe yaramayacaktır.
Bildiğim kadarıyla sanal kartlarda taksitlendirme kullanılamıyor.
Hatta alışveriş yaparken kart numarasını girdiğinizde bankanın verdiği taksit seçenekleri görünmemektedir. Tek seçenek vardır o da peşin 1x seçeneğidir.
Burada bir kredi kartına ihtiyacınız var.

Sanal kartınıza total meblağ kadar limit aktarımı yaptıktan sonra dilediğiniz gibi taksitli alışveriş yapabilirsiniz. 3 yıldan fazladır tüm alışverişlerim için sanal kart kullanırım.

Sanal kartınıza total meblağ kadar limit aktarımı yaptıktan sonra dilediğiniz gibi taksitli alışveriş yapabilirsiniz. 3 yıldan fazladır tüm alışverişlerim için sanal kart kullanırım.
Hocam, kullandığınız sanal kart nedir?

Hangi bankayı kullanıyorsanız. Tanımında kredi yazıyorsa taksitte yapar.

Hocam, kullandığınız sanal kart nedir?
Birkaç farklı sanal kartım var. Genelde İş Bankası kredi kartıma bağladığım sanal kartımı kullanıyorum. Ancak Garanti Bankası da sorun çıkartmıyor.

Hangi bankayı kullanıyorsanız. Tanımında kredi yazıyorsa taksitte yapar.
Diyelim ki arkadaşın toplamda alacağı meblağın hepsi elinde mevcut değil.
Yani bu yüzden taksit yapmak istiyor. Sanal kartta bütün paranın hesapta olması şart mı yoksa taksitin çekeceği kadar bir miktar olsa oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…