Sanal kart önerisi

ibrahim_bl11

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Tidal, hizmet verdiği bölgeler dışındaki kredi kartlarını kabul etmemeye başladı. Tidal hesabım Brezilya'ya ait. Brezilya'ya ya da herhangi başka bir ülkeye ait bir sanal kart nasıl edinebilirim?

Tidal demişken aklıma geldi zen.com kartı ile deneyim. Olumlu sonuçlanırsa yazarım.
Edit: Zen.com sanal kartla ödeme yapılabiliyor. Tidale vpn ile girin yoksa kaydolmak bölümünde hata veriyor.

Son düzenleme:
zen.com'da yeni üyelik oluşturup sanal kart mı talep etmeliyim? zen.com'a girerken vpn açmalı mıyım?

tidal'de kayıtlı hesabım var. iki ay kullandıktan sonra otomatik olarak kesildi sadece. yine de zen.com'da oluşturduğum sanal kartın bilgilerini tidal'e girerken vpn gerekiyo mu?

Son düzenleme:
zen.com'da yeni üyelik oluşturup sanal kart mı talep etmeliyim? sen.com'a girerken vpn açmalı mıyım?

tidal'de kayıtlı hesabım var. iki ay kullandıktan sonra otomatik olarak kesildi sadece. yine de zen.com'da oluşturduğum sanal kartın bilgilerini tidal'e girerken vpn gerekiyo mu?
Zen.com için vpne ihtiyacın yokma para yatırma kısmında yaklaşık 12-15₺ kesinti yapacak. Tidal hesabı için kaydolmak istiyorsan vpn olmadığında hata veriyor..

onu bilyorum. hesabı brezilya üzerinden açmıştım.

merak ettiğim şey, zen.com'da hesap açarken bölge seçme ekranı var mı? oluşturacağım sanal kart hangi bölgeye bağlı olucak?
Zen Polonya ve Litvanya ibanlarına sahip kayıt olurken tc kimlikle kayıt oldum. Genelde zeni Apple payi kullanmak için alıyorlar. Sanal kart için bölge seçme yeri yok. 11 S$ ile en ucuz galiba sinagapur oluyor 285₺ GBP olarak 11£ oda 485 gibi bri şey ediyor.

Yeni hesap açacaklar Singapur vpn ile açsın 60 days S$2 olarak fiyatlandırıyor, sonraki aylar 11S$.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı