Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 17 Haziran 2013 #1 Arkadaşlar ben sanal kart oluşturmak istiyorum. Sanal kart için kredi kartı gerekli mi?
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 17 Haziran 2013 #2 Kredi kartı ve internet bankacılığına açık bir hesap gerekli diye biliyorum.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 17 Haziran 2013 #3 Burak Alkan dedi: Kredi kartı ve internet bankacılığına açık bir hesap gerekli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi bankayı tercih ediyorsunuz veya tavsiye ediyorsunuz?
Burak Alkan dedi: Kredi kartı ve internet bankacılığına açık bir hesap gerekli diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Siz hangi bankayı tercih ediyorsunuz veya tavsiye ediyorsunuz?
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.497 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 18 Haziran 2013 #4 Kredi kartın olucak. Daha sonra internet bankacılığı üzerinden kredi kartından sanal kart oluşturuyorsun. Geçerlilik süresi ve miktarını ayarlayabiliyorsun.
Kredi kartın olucak. Daha sonra internet bankacılığı üzerinden kredi kartından sanal kart oluşturuyorsun. Geçerlilik süresi ve miktarını ayarlayabiliyorsun.
ofpistan Hectopat Katılım 22 Temmuz 2012 Mesajlar 189 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci - 29 Temmuz 2013 #5 Kredi kartı şart değil sanal kart için. Bizzat kendim 2,5 yıldır sadece atm hesabıma bağlı olan internet şubesinin sanal kartını kullanıyorum - - - Updated - - - Atem Kaner dedi: Siz hangi bankayı tercih ediyorsunuz veya tavsiye ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/forum/dig...nti-sanal-kartin-eksili-bakiyeye-dusmesi.html Bu adreste ki konuyu çözdüğüm zamana kadar sana Garanti'yi tavsiye etmiyorum
Kredi kartı şart değil sanal kart için. Bizzat kendim 2,5 yıldır sadece atm hesabıma bağlı olan internet şubesinin sanal kartını kullanıyorum - - - Updated - - - Atem Kaner dedi: Siz hangi bankayı tercih ediyorsunuz veya tavsiye ediyorsunuz? Genişletmek için tıkla... https://www.technopat.net/forum/dig...nti-sanal-kartin-eksili-bakiyeye-dusmesi.html Bu adreste ki konuyu çözdüğüm zamana kadar sana Garanti'yi tavsiye etmiyorum
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 29 Temmuz 2013 #6 Paybyme alınmıştır.
Ziya Erkara Kilopat Katılım 7 Temmuz 2012 Mesajlar 806 Makaleler 7 Yer Bucak | Burdur | Turkey Daha fazla Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2013 #7 En iyisini yapmışsın ben de PayByme'yi tavsiye edecektim.
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 8 Kasım 2021 #9 453835 dedi: İninal kart alın hocam. Genişletmek için tıkla... Kardeşim o adam kartı kullanmış ,kullandığı telefonu çöpe atmış yeni bir telefon alıp yine atıp yenisini almıştır.
453835 dedi: İninal kart alın hocam. Genişletmek için tıkla... Kardeşim o adam kartı kullanmış ,kullandığı telefonu çöpe atmış yeni bir telefon alıp yine atıp yenisini almıştır.