Ckr mello Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 211 Çözümler 2 19 Haziran 2021 #1 Sanal bilgisayara macOS kurdum ancak hiçbir sekılde Apple ID kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mı yoksa bu şekilde kullanmak zorunda mıyım?
Sanal bilgisayara macOS kurdum ancak hiçbir sekılde Apple ID kullanamıyorum. Bunun bir çözümü var mı yoksa bu şekilde kullanmak zorunda mıyım?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2021 #2 How to Fix macOS Mojave iMessage, iCloud, App Store on VMware How to Fix macOS Mojave iMessage, iCloud, App Store on VMware macOS Fix macOS High Sierra iMessage, Cloud and App Store on VMware. www.wikigain.com
How to Fix macOS Mojave iMessage, iCloud, App Store on VMware How to Fix macOS Mojave iMessage, iCloud, App Store on VMware macOS Fix macOS High Sierra iMessage, Cloud and App Store on VMware. www.wikigain.com
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.010 Makaleler 6 Çözümler 21 19 Haziran 2021 #3 Diğer Apple ürünlerinde Apple servislerini kullanabiliyor musun?