S serdar g. Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #1 Bu arada sanal makine üzerinden kurduğum mavericks işletim sisteminde mac için hazırlanmış olan programlar kullanabilir miyim. Final cut, after effects gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
Bu arada sanal makine üzerinden kurduğum mavericks işletim sisteminde mac için hazırlanmış olan programlar kullanabilir miyim. Final cut, after effects gibi.
S serdar g. Hectopat Katılım 3 Nisan 2014 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #3 Virtual Box'ta 64 bit görmüyor. BIOS'tan bulamadım ayarları. Ne yapmam gerekiyor ? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Nisan 2014 #4 VirtualBox biraz sorunlu. O yüzden VMWare kurulumu yap: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat
VirtualBox biraz sorunlu. O yüzden VMWare kurulumu yap: VMware ile Mac OS X Mavericks Kurulumu » Technopat