spastwelve Hectopat Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 165 Yer İzmir 25 Mayıs 2014 #1 Arkadaşlar benim şimdi bir sorum olacak. Başlıkta dediğim gibi Vmware Player veya Oracle VirtualBox disk dosyalarını kendi bilgisayarımda boot ettirebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Arkadaşlar benim şimdi bir sorum olacak. Başlıkta dediğim gibi Vmware Player veya Oracle VirtualBox disk dosyalarını kendi bilgisayarımda boot ettirebilir miyim?
netWire Kilopat Katılım 9 Ekim 2013 Mesajlar 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 25 Mayıs 2014 #2 Vhd ile mümkün. Create and boot from VHD with Windows 7 | Peters pattern Vmx yada diğer özel formatlar bildiğim kadarıyla olmuyor. Bu dosyaları vhd'ye dönüştürebilir misiniz onu da bilemiyorum, hiç araştırmadım Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2014
Vhd ile mümkün. Create and boot from VHD with Windows 7 | Peters pattern Vmx yada diğer özel formatlar bildiğim kadarıyla olmuyor. Bu dosyaları vhd'ye dönüştürebilir misiniz onu da bilemiyorum, hiç araştırmadım