Sanal makine gerçek PC ile ayni IP'yi mi kullanır?

Bu yöntemler hakkında paylaşırmısınız? bypass edicek yöntem arıyorum bende. Bazı yazılımlar, VM olduğunu anlıyor.

Bu yöntemler hakkında paylaşırmısınız? bypass edicek yöntem arıyorum bende. Bazı yazılımlar, VM olduğunu anlıyor.
Ben kullandığım programın içini açmıştım. Bazı VMware servislerine ve VMware Tools'un yüklü olup olmadığına bakıyordu. Sanal makine çok fazla şeyi değiştiriyor. En basitinden ekran kartınız veya diskiniz VMware üretmiş gibi gözüküyor. İşlemciniz 6 çekirdekli ama siz sanala 4 çekirdek verince yine bir uyumsuzluk oluyor. Yani programın sanal makine içinde olduğunu anlaması için çok fazla parametre var. Sizin programınız için insanlar bunu listeleyip bir yerde paylaşmalı. Yoksa reverse engineering ve deneme yanılma ile bypass etmeniz tek çare.

Mesela League Of Legends oyunu için kayıt defterinden, VMware SVGA 3D olarak gözüken ekran kartını değiştirince oyun açılıyor.

Ayrıca spoofer uygulamaları var. Bu uygulamalar sanaldaki bir çok parametreyi değiştiriyor. Ama dediğim gibi önemli olan programınız nelere baktığı.

Merhaba hocam. VM iso dosyası nedir tam olarak? Paylaşabilir misiniz?

Hocam buradaysanız yardımcı olun. Aynı hatayı alıyorum bütün adımları izledim çözülmüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

İp ban derken internet IPS'i mi yoksa device IDM'i detay vermen lazım internet IPS'ini kastediyorsan aynı IP'yi kullanırsın statik IP değilsen zaten modem res atarsan resetleniyor.

bir adet basic bir vpn ile bu sonuca ulaşabilirsiniz diye düşünmekteyim çok fazla kullanmıyorsanız hide.me vpn vb. ücretsiz kullanım sağlayanları sanal pc içerisinde deneyebilirsiniz.

@jolly00
Sizin VirtualBox sorununuzla ilgili olabilecek VMWare fikirleri var burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…