Mert14eren Femtopat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 30 25 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Ben sanal makineye Chrome OS kurmak istiyorum. Eğer indirme linki varsa paylaşırsanız sevinirim.
Merhaba. Ben sanal makineye Chrome OS kurmak istiyorum. Eğer indirme linki varsa paylaşırsanız sevinirim.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 25 Mayıs 2023 #2 Chrome OS ISO'su nereden indirilir? Merhaba sanal makine üzerinden Chrome OS kurmak istiyorum. Hiçbir yerde ISO bulamadım, olan varsa atabilir mi? www.technopat.net
Chrome OS ISO'su nereden indirilir? Merhaba sanal makine üzerinden Chrome OS kurmak istiyorum. Hiçbir yerde ISO bulamadım, olan varsa atabilir mi? www.technopat.net
okaykaya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 2.871 Makaleler 8 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tekno-Lokum 25 Mayıs 2023 #3 FydeOS diye bir Chromium OS dağıtımı var hocam. Onu kurabilirsiniz: Download - FydeOS Not: Linux ve Android sanallaştırmasını destekliyor.
FydeOS diye bir Chromium OS dağıtımı var hocam. Onu kurabilirsiniz: Download - FydeOS Not: Linux ve Android sanallaştırmasını destekliyor.