dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.177 Çözümler 6 22 Haziran 2023 #21 ALKAR396 dedi: VRAM boyutu ne kadar. Hocam buradan çözümlere bakar mısınız? VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] - VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] www.giomin.com Genişletmek için tıkla... macOS adam maalesef bu hiçbir işe yaramadı. Şu an sanal makine çalışırken ciddi bir hata meydana geldi hatası alıyorum. ALKAR396 dedi: VRAM boyutu ne kadar. Hocam buradan çözümlere bakar mısınız? VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] - VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] www.giomin.com Genişletmek için tıkla... Sonunda açtım kurulumdayım şu an ama aşırı kasıyor ve aşırı yavaş. Son düzenleme: 23 Haziran 2023
ALKAR396 dedi: VRAM boyutu ne kadar. Hocam buradan çözümlere bakar mısınız? VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] - VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] www.giomin.com Genişletmek için tıkla... macOS adam maalesef bu hiçbir işe yaramadı. Şu an sanal makine çalışırken ciddi bir hata meydana geldi hatası alıyorum. ALKAR396 dedi: VRAM boyutu ne kadar. Hocam buradan çözümlere bakar mısınız? VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] - VirtualBox MACOS iso "MACH REBOOT" error - [SOLVED] www.giomin.com Genişletmek için tıkla... Sonunda açtım kurulumdayım şu an ama aşırı kasıyor ve aşırı yavaş.
ALKAR396 Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 449 Çözümler 1 23 Haziran 2023 #22 dustin poirier dedi: macOS adam maalesef bu hiçbir işe yaramadı. Şu an sanal makine çalışırken ciddi bir hata meydana geldi hatası alıyorum. Sonunda açtım kurulumdayım şu an ama aşırı kasıyor ve aşırı yavaş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de de öyleydi 3-4 saat uğraşmıştım.
dustin poirier dedi: macOS adam maalesef bu hiçbir işe yaramadı. Şu an sanal makine çalışırken ciddi bir hata meydana geldi hatası alıyorum. Sonunda açtım kurulumdayım şu an ama aşırı kasıyor ve aşırı yavaş. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de de öyleydi 3-4 saat uğraşmıştım.
dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.177 Çözümler 6 23 Haziran 2023 #23 ALKAR396 dedi: Hocam ben de de öyleydi 3-4 saat uğraşmıştım. Genişletmek için tıkla... Duzeldi mi.