yazilimogreniyorumm Yoctopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2024 #1 VirtualBox'a Kali kuracağım birkaç tane indirme şekli var. Hangisini indirmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2024
Çözüm kadsianin 4 Aralık 2024 Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Bu linke gidip kırmızı kutuyla işaretlediğim kısımdan indirebilirsin. Daha sonra .vbox uzantılı dosyayı açacaksın sanal makinede açılacak direkt.
Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Bu linke gidip kırmızı kutuyla işaretlediğim kısımdan indirebilirsin. Daha sonra .vbox uzantılı dosyayı açacaksın sanal makinede açılacak direkt.
kadsianin Picopat Katılım 9 Ekim 2024 Mesajlar 204 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI MAG B660M BAZOOKA / i5 12400F / RTX 3060 VENTUS 3X / Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker 4 Aralık 2024 #2 Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Bu linke gidip kırmızı kutuyla işaretlediğim kısımdan indirebilirsin. Daha sonra .vbox uzantılı dosyayı açacaksın sanal makinede açılacak direkt. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-12-04 183738.png 44,6 KB · Görüntüleme: 20 Artı 0 Eksi Çözüm
Get Kali | Kali Linux Home of Kali Linux, an Advanced Penetration Testing Linux distribution used for Penetration Testing, Ethical Hacking and network security assessments. www.kali.org Bu linke gidip kırmızı kutuyla işaretlediğim kısımdan indirebilirsin. Daha sonra .vbox uzantılı dosyayı açacaksın sanal makinede açılacak direkt.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.514 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 4 Aralık 2024 #3 Sanal makine için özel yapıyı kurman daha iyi olur. VirtualBox için. Artı 0 Eksi
KS KS yazilimogreniyorumm Yoctopat Katılım 1 Aralık 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 4 Aralık 2024 #4 Teşekkürler. Farklı forumdan geçtim burası bi harika Artı 0 Eksi
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.514 Çözümler 71 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 4 Aralık 2024 #5 yazilimogreniyorumm dedi: Teşekkürler. Farklı forumdan geçtim burası bir harika Genişletmek için tıkla... Yazımına ve korsan içeriğe dikkat ettiğin sürece, daha çok seveceksin. Artı 0 Eksi
yazilimogreniyorumm dedi: Teşekkürler. Farklı forumdan geçtim burası bir harika Genişletmek için tıkla... Yazımına ve korsan içeriğe dikkat ettiğin sürece, daha çok seveceksin.
Bayram Tempest Moderasyon Ekibi Sorumlusu Süpervizör Çözüme Giden Yol Tux Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6.121 Makaleler 39 Çözümler 271 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 R7-7840HS RTX 3050 6 GB VRAM 16 GB DDR5 RAM Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2024 #6 Kali Linux Kali; Linux tabanlı, CD'den başlatma seçenekli BackTrack yapımcıları tarafından 2013 yılında oluşturulmuş olan bir güvenlik kontrol işletim sistemi. Offensive Security Ltd. aracılığıyla Mati Aharoni, Devon Kearns ve Raphaël Hertzog tarafından... www.technopat.net Linkteki sayfadan Virtualbox yazanı indirebilirsin. Artı 0 Eksi
Kali Linux Kali; Linux tabanlı, CD'den başlatma seçenekli BackTrack yapımcıları tarafından 2013 yılında oluşturulmuş olan bir güvenlik kontrol işletim sistemi. Offensive Security Ltd. aracılığıyla Mati Aharoni, Devon Kearns ve Raphaël Hertzog tarafından... www.technopat.net Linkteki sayfadan Virtualbox yazanı indirebilirsin.