alikemalarslan0
Femtopat

Daha fazla  

Ben bugün sierra kurdum bence kurma derim çünkü gerçekten gerçek bir mac performansı yaşamazsın ara sıra kasmalar ve donmalar söz konusuAh be, tek hayalim MacOS'u test edip kurmaktı sanal makineye. Güzelse kendi PC'me kuracaktım. Raw dosyalı bir tane buldum ama o da sadece bilgisayar için galiba.
Dediğiniz doğru. Ben sadece test amaçlı kuracaktım. Debianla kuran arkadaş bana daha yazmadığından pek bir şey anlamadığımdan bıraktım kurmayı. Belki ileriki günlerde yeni video çekilirBen bugün sierra kurdum bence kurma derim çünkü gerçekten gerçek bir mac performansı yaşamazsın ara sıra kasmalar ve donmalar söz konusuama illa kurmak istiyorsan youtubedan ingilizce kaynaklara bakabilirsin orda rar şeklinde macos big surun bile iso dosyası var. 
aslında çok basit ben 2dkde kurdumDediğiniz doğru. Ben sadece test amaçlı kuracaktım. Debianla kuran arkadaş bana daha yazmadığından pek bir şey anlamadığımdan bıraktım kurmayı. Belki ileriki günlerde yeni video çekilir
VirtualBox mu?Ben bugün sierra kurdum bence kurma derim çünkü gerçekten gerçek bir mac performansı yaşamazsın ara sıra kasmalar ve donmalar söz konusuama illa kurmak istiyorsan youtubedan ingilizce kaynaklara bakabilirsin orda rar şeklinde macos big surun bile iso dosyası var. 
vmware için ama bunu öğrendiğim iyi oldu 4gb ram vermiştim mace bide 3mb ekran kartı gözüküyordu bende diyorum neden kasıyorduVirtualBox mu?
Wmware çok hızlı. Ama 8 veya üzeri ram vermeniz lazım.
Her şeyimi macten yapıyorum, hackintoshtan farksız. Hatta Windows'u sadece wmware açmak için kullanıyorum. Sabahtan beri mactem yeni kapattım.
Ve ayrıca hangi macos sürümünü kullanıyorsun sanal makineden ve kaç ram verdin bios ayarı yaptınmı ve ayrıca hangi macos sÜRÜMÜ?VirtualBox mu?
Wmware çok hızlı. Ama 8 veya üzeri ram vermeniz lazım.
Her şeyimi macten yapıyorum, hackintoshtan farksız. Hatta Windows'u sadece wmware açmak için kullanıyorum. Sabahtan beri mactem yeni kapattım.
Catalina, BigSur aşırı kasıyor kullanma. 128 MB ekran kartı ve rami en çok vermek sizin için en iyisi.vmware için ama bunu öğrendiğim iyi oldu 4gb ram vermiştim mace bide 3mb ekran kartı gözüküyordu bende diyorum neden kasıyordu
Ve ayrıca hangi macos sürümünü kullanıyorsun sanal makineden ve kaç ram verdin bios ayarı yaptınmı ve ayrıca hangi macos sÜRÜMÜ?
Bios ayarı yapacaktım, ama benimki zaten açıkmış boşa girdim çıktım bios avmware için ama bunu öğrendiğim iyi oldu 4gb ram vermiştim mace bide 3mb ekran kartı gözüküyordu bende diyorum neden kasıyordu
Ve ayrıca hangi macos sürümünü kullanıyorsun sanal makineden ve kaç ram verdin bios ayarı yaptınmı ve ayrıca hangi macos sÜRÜMÜ?
Catalina 10.15vmware için ama bunu öğrendiğim iyi oldu 4gb ram vermiştim mace bide 3mb ekran kartı gözüküyordu bende diyorum neden kasıyordu
Hatta big sur yükledim sanal makine gitti. BigSur çok kötü.vmware için ama bunu öğrendiğim iyi oldu 4gb ram vermiştim mace bide 3mb ekran kartı gözüküyordu bende diyorum neden kasıyordu
BİR de işlemci çekirdeği önemli.vmware için ama bunu öğrendiğim iyi oldu 4gb ram vermiştim mace bide 3mb ekran kartı gözüküyordu bende diyorum neden kasıyordu
Bende kaç saattir imovie için sanal makine için macos big sur zip indiriyordumCatalina, BigSur aşırı kasıyor kullanma. 128 MB ekran kartı ve rami en çok vermek sizin için en iyisi.
Bios ayarı yapacaktım, ama benimki zaten açıkmış boşa girdim çıktım bios a
Catalina 10.15
Hatta big sur yükledim sanal makine gitti. BigSur çok kötü.
Bu da konum;
Wmware macOS Catalina'ya gelen Big Sur güncellemesi yüklenmeli mi?
Merhaba arkadaşlar. Wmware ile yüksek donanım verdiğim macOS sanal bilgisayarıma bugün bir güncelleme geldi. Bugün Apple kimliğimi girdim sanırım ondan dolayı bugün geldi. Diskimde 104 GB boş yer var(anamakine) sanal makineme ise 42 GB başlangıç diski ve fotoğraf falan depolamak için 32 GB olan...www.technopat.net 
BİR de işlemci çekirdeği önemli.
Bide şunu soracağım ben vmware workstation 15 playera kuracam big sur zipini önceden unlocker yapmıştımCatalina, BigSur aşırı kasıyor kullanma. 128 MB ekran kartı ve rami en çok vermek sizin için en iyisi.
Bios ayarı yapacaktım, ama benimki zaten açıkmış boşa girdim çıktım bios a
Catalina 10.15
Hatta big sur yükledim sanal makine gitti. BigSur çok kötü.
Bu da konum;
Wmware macOS Catalina'ya gelen Big Sur güncellemesi yüklenmeli mi?
Merhaba arkadaşlar. Wmware ile yüksek donanım verdiğim macOS sanal bilgisayarıma bugün bir güncelleme geldi. Bugün Apple kimliğimi girdim sanırım ondan dolayı bugün geldi. Diskimde 104 GB boş yer var(anamakine) sanal makineme ise 42 GB başlangıç diski ve fotoğraf falan depolamak için 32 GB olan...www.technopat.net 
BİR de işlemci çekirdeği önemli.
Önemli değil unlockerda sıkıntı olmaz, BigSur yüklemeyin ağır.Bende kaç saattir imovie için sanal makine için macos big sur zip indiriyordum
Bide şunu soracağım ben vmware workstation 15 playera kuracam big sur zipini önceden unlocker yapmıştım
Catalina 10.15bbulun,ben buldum bulursam atarım 8gb zaten.Bende kaç saattir imovie için sanal makine için macos big sur zip indiriyordum
Bide şunu soracağım ben vmware workstation 15 playera kuracam big sur zipini önceden unlocker yapmıştım
Mediafire var ama ben drive güveniyorum ondn indirmiştim, şimdi bulamadım, güvenirseniz indirebilirsinizBende kaç saattir imovie için sanal makine için macos big sur zip indiriyordum
Valla artık indirdim deneyecem şimdi bende technopatın zamanında incelediği asus rog g750 gaming laptop var işlemciyi 4 yaprım rami 8 ekran 256mb falanÖnemli değil unlockerda sıkıntı olmaz, BigSur yüklemeyin ağır.
Catalina 10.15bbulun,ben buldum bulursam atarım 8gb zaten.
Mediafire var ama ben drive güveniyorum ondn indirmiştim, şimdi bulamadım, güvenirseniz indirebilirsiniz
Catalina 10.15.3 ISO File By intoguide.com
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Valla artık indirdim deneyecem şimdi bende technopatın zamanında incelediği asus rog g750 gaming laptop var sanal makineyi işlemci 4 yaptım rami 8 ekran 256mb falan