Sanal makine için Tiny 10 indirilebilir mi?

Fueren

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
YKS Öğrencisi
Custom Windows sevmem, kullanmam ve kullandırtmam. Fakat bu sefer sanal makine için kurmak istiyorum. Sizce kurulmalı mı veya kurulursa sıkıntı çıkar mı?

Güvenilir ISO arşivi varsa sıkıntı olmaz.
Hatta iyi çalışır az RAM harcıyor ve çoğu Windows özelliği kaldırılmış.

Basit şeyler yapacaksan, deneme amaçlı ise kullanabilirsin. Misafir eklentisini kurduktan sonra ana makine ile bağlantı bırakmadığın sürece her işletim sistemini çalıştırabilirsin. İstersen Windows 10 Ghost Spectre potato Edition bile kurabilirsin

Güvenilir ISO arşivi varsa sıkıntı olmaz.
Hatta iyi çalışır az RAM harcıyor ve çoğu Windows özelliği kaldırılmış.

İnternet archive dışında başka bir yerde var mı? Yani güvenilir olan.

İnternet archive dışında başka bir yerde var mı? Yani güvenilir olan.

Kendileri sadece web archive üzerinden paylaşmışlar. Diğer yerlerden indirmeyin diye not düşmüşlerdi bir vakit.

Ya insanlar sanal Makine için paylaşımı kapatıp virüs çalıştırıyorlar sen modifiye edilmiş ISO indiriyorsun çok bir sorun olmaz. Tiny 10 güncelleme alıyor muydu bu arada yahu?

Ya insanlar sanal Makine için paylaşımı kapatıp virüs çalıştırıyorlar sen modifiye edilmiş ISO indiriyorsun çok bir sorun olmaz. Tiny 10 güncelleme alıyor muydu bu arada yahu?

Çok kasmak istemiyorum. Yani yok bir bağları olmasın, yok internet bağlantısını keseyim falan uğraşmak istemiyorum.

tiny 10 güncelleme alıyor muydu bu arada yahu?

Tiny11 sevilince ayıp olmasın diye Tiny10'da yapıldı ama çok uğraşılan bir proje değil.

Çok kasmak istemiyorum. Yani yok bir bağları olmasın, yok internet bağlantısını keseyim falan uğraşmak istemiyorum.

Misafir kalıbını ekleyip sürücüyü kurmazsanız sorun olmaz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…