V vermillionp2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 2.874 Çözümler 25 6 Eylül 2020 #11 Eğer Windows 7 anahtarına sahipseniz Microsoft'un kendi sitesinden indirirseniz daha iyi olur. Son düzenleme: 6 Eylül 2020
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2020 #12 Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 6 Eylül 2020 #13 Oxytcn dedi: Sanal makine için Windows 7 orijinal ISO verebilir misiniz? Sanal makineya 1GB RAM vereceğim. Genişletmek için tıkla... Buyur link orijinal Microsoft imajı hem de ama yine de için rahat etmezse bu aracı indirebilir ve imajı o yoldan da edinebilirsin.
Oxytcn dedi: Sanal makine için Windows 7 orijinal ISO verebilir misiniz? Sanal makineya 1GB RAM vereceğim. Genişletmek için tıkla... Buyur link orijinal Microsoft imajı hem de ama yine de için rahat etmezse bu aracı indirebilir ve imajı o yoldan da edinebilirsin.
pokemon_42 Picopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 100 Çözümler 1 6 Eylül 2020 #14 309999 dedi: Oynanmış ISO olmadığına emin misiniz? Ya da orijinal olduğuna? Niye Microsoft'tan direkt orijinalini indirmek varken onu indirelim? Genişletmek için tıkla... Haklısınız sadece merak ettim iyi günler dilerim
309999 dedi: Oynanmış ISO olmadığına emin misiniz? Ya da orijinal olduğuna? Niye Microsoft'tan direkt orijinalini indirmek varken onu indirelim? Genişletmek için tıkla... Haklısınız sadece merak ettim iyi günler dilerim
3 309999 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 1.715 Çözümler 2 6 Eylül 2020 #15 pokemon_42 dedi: Haklısınız sadece merak ettim iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... İyi günler kardeşim. vermillionp2 dedi: Eki Görüntüle 659578 Genişletmek için tıkla... Fazla indirilmesi güvenilir, oynanmamış olduğu anlamına mı geliyor sorunlu arkadaşım? vermillionp2 dedi: Seni zaten engellediğim için pek umurumda değilsin. Güvenmiyorsanız indirmeyin, basit değil mi? Genişletmek için tıkla... Engellediysen neden mesaj yazıyorsun? Yener K. dedi: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Yener hocam Key olmadığı için indirmekte sıkıntı çıkarabilir benim verdiğim link Key istemiyor ama yine de teşekkürler orijinal link gönderdiğiniz için.
pokemon_42 dedi: Haklısınız sadece merak ettim iyi günler dilerim. Genişletmek için tıkla... İyi günler kardeşim. vermillionp2 dedi: Eki Görüntüle 659578 Genişletmek için tıkla... Fazla indirilmesi güvenilir, oynanmamış olduğu anlamına mı geliyor sorunlu arkadaşım? vermillionp2 dedi: Seni zaten engellediğim için pek umurumda değilsin. Güvenmiyorsanız indirmeyin, basit değil mi? Genişletmek için tıkla... Engellediysen neden mesaj yazıyorsun? Yener K. dedi: Windows 7 - Microsoft Lifecycle Windows 7, Sabit Yaşam Döngüsü İlkesi'ni izler. www.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Yener hocam Key olmadığı için indirmekte sıkıntı çıkarabilir benim verdiğim link Key istemiyor ama yine de teşekkürler orijinal link gönderdiğiniz için.
emrecakmak5606 Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #16 keyim yoksa ne oluyor ki