Sanal makine ile native yakın değer almak

Single GPU passthrough bayağı da mantıklı, sadece kurulması daha uğraştırıcı olur. Dual Boot hiçbir zaman kesin bir çözüm değil bence.
Pek bilgim olmadığı için soruyorum, tek bir GPU varsa ve bunu VM'e veriyorsak ana işletim sistemini -bu durumda GNU/Linux oluyor- nasıl kullanacağız? Her VM'i açtığımızda ana işletim sistemi kullanılamaz hale geliyorsa dual boot ile aynı kapıya çıkmıyor mu?

Pek bilgim olmadığı için soruyorum, tek bir GPU varsa ve bunu Vm'e veriyorsak ana işletim sistemini -bu durumda GNU/Linux oluyor- nasıl kullanacağız?
Ekran kartını sanal makine ile GNU/Linux arasında geçiş yaptırarak oluyor bu olay.

Her Vm'i açtığımızda ana işletim sistemi kullanılamaz hale geliyorsa Dual Boot ile aynı kapıya çıkmıyor mu?
Sanal makine olduğu için daha güvenli oluyor ve sistemi yeniden başlatmadan daha hızlı bir şekilde GNU/Linux ile Windows arasında geçiş yapabiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…