Ama SSD'ye fazla veri yazılmıyor mu VM çalıştırınca?SSD'ler kullanılmak için vardır.
Düşürmez.SSD'ye kurmak istiyorum. Ama SSD'nin sağlını düşürmesinden korkuyorum. Sağlığını düşürür mü?
SSD: Samsung Evo 870 250GB.
Başka bir sistem de çalışıyor gibi düşünebilirsiniz ancak yine de çok etkisi olmaz. Çok endişe ediyorsanız ve RAM'iniz de fazlaysa sanal makinedeki sistemde RAM'ı depolama olarak kullanabilirsiniz. Bunun için çeşitli araçlar var.Ama SSD'ye fazla veri yazılmıyor mu VM çalıştırınca?
SSD'ye kurmak istiyorum. Ama SSD'nin sağlını düşürmesinden korkuyorum. Sağlığını düşürür mü?
SSD: Samsung EVO 870 250GB.
Daha emin olmanız için kaç kere yazmam gerekiyor bilmiyorum.
SSD'ne sanal makine kurdun diye bozulacak veya sağlığı düşecek diye bir şey yok.
Bende de 5-6 tane yüklü. 3 tanesi Windows. Yazma miktarım ayda 1 TB'yi az bir şey geçiyor.Eki Görüntüle 1346240
Eki Görüntüle 1346241
İkisi de aynı anda çalışıyor. SSD'm ölmedi yani. Hala çatır çatır çalışıyor. Taş gibi.
Bende de 5-6 tane yüklü. 3 tanesi Windows. Yazma miktarım ayda 1 TB'yi az bir şey geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.