Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.195 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ekim 2022 #1 Prime777 dedi: Sanal makine ile test etmenizi öneririm ilk önce. Genişletmek için tıkla... Sanal makineden hiç anlamıyorum. Nasıl yapıldığına dair rehber var mı? Oraya bakayım konu dışı olmasın.
Prime777 dedi: Sanal makine ile test etmenizi öneririm ilk önce. Genişletmek için tıkla... Sanal makineden hiç anlamıyorum. Nasıl yapıldığına dair rehber var mı? Oraya bakayım konu dışı olmasın.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.643 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 13 Ekim 2022 #2 Leon Dayı dedi: Sanal makineden hiç anlamıyorum. Nasıl yapıldığına dair rehber var mı? Oraya bakayım konu dışı olmasın. Genişletmek için tıkla... Bu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Dayı dedi: Sanal makineden hiç anlamıyorum. Nasıl yapıldığına dair rehber var mı? Oraya bakayım konu dışı olmasın. Genişletmek için tıkla... Bu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.195 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ekim 2022 #3 Prime777 dedi: Bu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu an yaptım gibi ISO dosyaları CMD (yönetici olarak çalıştır) kısmından iniyor.
Prime777 dedi: Bu videoya bakabilirsin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Şu an yaptım gibi ISO dosyaları CMD (yönetici olarak çalıştır) kısmından iniyor.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 13 Ekim 2022 #4 Leon Dayı dedi: Şu an yaptım gibi ISO dosyaları CMD (yönetici olarak çalıştır) kısmından iniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uupdump mantığı.
Leon Dayı dedi: Şu an yaptım gibi ISO dosyaları CMD (yönetici olarak çalıştır) kısmından iniyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uupdump mantığı.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.195 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ekim 2022 #5 489798 dedi: Hocam uupdump mantığı. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyorum hocam şu an bu ekrandayım, doğru değil mi?
489798 dedi: Hocam uupdump mantığı. Genişletmek için tıkla... Onu yapıyorum hocam şu an bu ekrandayım, doğru değil mi?
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 13 Ekim 2022 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Leon Dayı dedi: Onu yapıyorum hocam şu an bu ekrandayım, doğru değil mi? Eki Görüntüle 1542984 Genişletmek için tıkla... Hocam link attım süreç böyle olacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Leon Dayı dedi: Onu yapıyorum hocam şu an bu ekrandayım, doğru değil mi? Eki Görüntüle 1542984 Genişletmek için tıkla... Hocam link attım süreç böyle olacak.
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.195 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ekim 2022 #7 489798 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam link attım süreç böyle olacak. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası nerede oluyor? Klasörde mi yoksa indirilenlerde mi? Daha bitmedi bekliyorum.
489798 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hocam link attım süreç böyle olacak. Genişletmek için tıkla... ISO dosyası nerede oluyor? Klasörde mi yoksa indirilenlerde mi? Daha bitmedi bekliyorum.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 13 Ekim 2022 #8 Leon Dayı dedi: ISO dosyası nerede oluyor? Klasörde mi yoksa indirilenlerde mi? Daha bitmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım uupdump klasörünün içinde. Videodaki gibi. Leon Dayı dedi: ISO dosyası nerede oluyor? Klasörde mi yoksa indirilenlerde mi? Daha bitmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir? Son düzenleme: 13 Ekim 2022
Leon Dayı dedi: ISO dosyası nerede oluyor? Klasörde mi yoksa indirilenlerde mi? Daha bitmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım uupdump klasörünün içinde. Videodaki gibi. Leon Dayı dedi: ISO dosyası nerede oluyor? Klasörde mi yoksa indirilenlerde mi? Daha bitmedi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam son durum nedir?
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.195 Makaleler 9 Çözümler 65 Yer İstanbul, Türkiye 13 Ekim 2022 #9 489798 dedi: Hocam sanırım uupdump klasörünün içinde. Videodaki gibi. Hocam son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Halen henüz bitmedi indiriyor.
489798 dedi: Hocam sanırım uupdump klasörünün içinde. Videodaki gibi. Hocam son durum nedir? Genişletmek için tıkla... Halen henüz bitmedi indiriyor.
4 489798 Kilopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 2.687 Makaleler 26 Çözümler 45 13 Ekim 2022 #10 Leon Dayı dedi: Halen henüz bitmedi indiriyor. Genişletmek için tıkla... Sonra ISO oluşturmaya baslayacak.
Leon Dayı dedi: Halen henüz bitmedi indiriyor. Genişletmek için tıkla... Sonra ISO oluşturmaya baslayacak.